Alibec îi dă replica lui Becali! „Am trecut prin multe la FCSB”. Mesaj dur pentru latifundiarul din Pipera

Marian Cărăvan 03.07.2020, 17:39

Denis Alibec și-a luat revanșa în această săptămână, după perioada grea îndurată la FCSB. După ce a replicat în teren, prin cele două goluri și pasa decisivă care au adus trei puncte Astrei în confruntarea cu FCSB, Alibec îi dă acum o replică finanțatorului Gigi Becali care a declarat că nu regretă că a renunțat la atacant.

Denis Alibec are un mesaj dur pentru Gigi Becali

Gigi Becali are mereu ceva de obiectat, fie că e vorba de propria echipă, de adversari sau de foști jucători. FCSB a fost umilită la Giurgiu, la începutul acestei săptămâni, fiind învinsă de Astra, după ce a condus cu 2-0 în prima repriză. Denis Alibec a fost omul meciului, cu două goluri (la golul victoriei a făcut un gest la adresa fanilor FCSB) și o pasă decisivă, însă pe Becali nu l-a impresionat deloc. Din contră, am avut o reacție dură la adresa fostului jucător al FCSB:

„Mai bine mă las de fotbal decât să am jucători ca Alibec. Alibec e un copil căruia nu îi dă mă-sa țâță”, a spus latifundiarul din Pipera, într-o emisiune la Digi Sport.

Replica lui Denis Alibec nu s-a lăsat mult așteptată. Atacantul l-a ironizat pe finanțatorul FCSB și totodată i-a spus, la modul serios”, când va lua titlul în România.

„Își dă cu părerea despre fiecare jucător din Liga 1, nimeni nu îi spune nimic. Așa este el și nu mă interesează ce spune. Nu făceam nimic la antrenament, probabil îi plac jucătorii care îi cer voie și când fac dragoste. Dacă îi plac jucătorii de genul ăsta… atunci va lua titlul peste 10 ani”, a declarat Alibec pentru ProSport.

Denis Alibec, opt goluri împotriva FCSB

În ultimele două meciuri dintre Astra și FCSB, Denis Alibec a reușit câte o „dublă” împotriva formației patronate de Gigi Becali. În total, atacantul a marcat de opt ori în poarta FCSB. Multe dintre goluri au fost decisive.

Golurile marcate de Denis Alibec în tricoul Astrei împotriva celor de la FCSB:
*iulie 2014 – un gol in Supercupa României, când a transformat penalty-ul decisiv
*august 2015 – un gol în victoria Astrei cu 2-0
*aprilie 2016 – un gol în victoria Astrei cu 2-0
*august 2019 – un gol în victoria Astrei cu 2-1
*noiembrie 2019 – dubla și victorie Astra cu 3-1
*iunie 2020 – dublă și victorie Astra cu 3-2

Denis Alibec a fost transferat în ianuarie 2017 de la Astra la FCSB, pentru 2,04 milioane de euro și a jucat la roș-albaștri până în iulie 2018, când a revenit la formația giurgiuveană pentru 1,4 milioane de euro.

În actualul sezon, Alibec a reușit 13 goluri în 24 de meciuri oficiale pentru Astra, 23 dintre acestea fiind în campionat. În vârstă de 29 de ani, fotbalistul este cotat de transfermarkt.com la 1,4 milioane de euro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe