Ce nu are voie să facă o femeie lângă Pepe. Artistul a mărturisit tot

Ioana Bucur 18.02.2021, 12:33
Ce nu are voie să facă o femeie lângă Pepe. Artistul a mărturisit tot

Ce nu are voie o femeie să facă lângă Pepe. Artistul, care se reobișnuiește cu statutul de bărbat liber, din toate punctele de vedere, a mărturisit tot. Care sunt obiceiurile pe care nu le acceptă niciodată de la partenera sa.

Ce nu are voie să facă o femeie lângă Pepe

Pepe a fost mai sincer ca oricând. După despărțirea de Raluca Pastramă, artistul, care nu a dus niciodată lipsă de atenție din partea reprezentantelor sexului frumos, se pregătește să se întoarcă la statutul de bărbat singur. Ce nu are voie să facă o femeie lângă Pepe? Cum își poate da seama, dintr-un singur gest, care sunt adevăratele intenții ale partenerei sale? Fetelor, domnișoarelor, atenție mare, iată care sunt regulile ce nu trebuie încălcate, dacă vreți și o a doua întâlnire:

„Ar fi nasol dacă la prima întâlnire ar face o poză cu mine şi să o posteze instant. Aşa mi-aş da seama că m-am întâlnit cu o fată care vrea doar să apară la televizor. Asta ar fi o variantă, dar sunt multe cazuri… Dacă bea nu e o problemă, important e să nu se dea în spectacol. Una e să te simţi bine şi alta e să te urci pe mese şi să înjuri lumea. Oricum asta nu ar avea cum să se întâmple”, a explicat Pepe.

Artistul a dezvăluit că, de-a lungul anilor, a trecut prin experiențe care mai de care mai bizare. A fost rugat chiar să apară în public alături de cineva, doar pentru promovare. Ofertă pe care n-ar fi acceptat-o, dar care nici nu l-a deranjat, pentru că a apreciat mereu sinceritatea.

„Îți dai seama când cineva vrea altceva decât să te cunoască. Am întâlnit și genul de persoane care au vrut să iasă cu mine doar ca își facă publicitate. În ultimii 15 ani nu m-am mai întâlnit cu fete cunoscute în online”, a explicat Pepe.

Pepe a divorțat de Raluca Pastramă în fața notarului
Pepe

Pregătit pentru o nouă iubire

După o căsnicie de aproape opt ani, artistul se pregătește pentru o nouă etapă a vieții sale, una pe care, cu siguranță, nu și-ar fi dorit-o. Pepe a dezvăluit că, pe plan personal, lucrurile s-au așezat  „exact așa cum ne-am propus de la început, așa suntem în momentul ăsta” și că a înțeles și a respectat decizia Ralucăi, de la bun început. Acum, singurul lucru care contează este fericirea celor două fetițe.

„Sunt om matur, am înţeles, am discutat ca oamenii maturi, am realizat că e mai bine aşa pentru noi. Să sperăm că o să fie şi pentru copii mai bine şi atât”, a spus Pepe pentru sursa citată.

Mai mult, pare pregătit să își găsească fericirea din nou, alături de o altă femeie.

„Cu siguranţă viaţa îmi va oferi surprize sentimentale şi nu neapărat că le aştept repede sau mă grăbesc. Nici nu încape discuţia. Suntem oameni tineri, oameni frumoşi, iar dragostea nu are vârstă. Şi nu cred că asta e dorinţa prioritară în momentul de faţă. Acum ne axăm pe creşterea copiilor, pe educaţia lor, care e cea mai importantă, şi pe carieră. Mai departe, dragostea vine, că a venit mereu şi, chiar dacă a şi plecat, întotdeauna apare o luminiță la capătul tunelului. Nu despre asta este vorba. Mi se pare că e totul atât de normal şi de firesc, încât nici nu cred că trebuie să acord importanţă acestui subiect”, a spus Pepe, pentru VIVA!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI