Tatăl lui Pepe, adevărul despre ziua în care artistul şi Raluca Pastramă s-au căsătorit. Ce s-a întâmplat, de fapt, la nuntă

Ioana Bucur 13.02.2021, 15:45
Tatăl lui Pepe, adevărul despre ziua în care artistul şi Raluca Pastramă s-au căsătorit. Ce s-a întâmplat, de fapt, la nuntă

Tatăl lui Pepe a rupt tăcerea și a adus lacrimi în ochii fiului său. Ion Pascu a spus adevărul despre ziua în care artistul și Raluca Pastramă s-au căsătorit. Ce s-a întâmplat, de fapt, la nuntă.

Tatăl lui Pepe, adevărul despre ziua în care artistul şi Raluca Pastramă s-au căsătorit

Pepe face senzație în mediul online cu noua sa emisiune, „Bar online”. Unul dintre cei care i-au acceptat invitația a fost chiar tatăl său, Ion Pascu. La cei 71 de ani ai săi, Ion „Talent” Pascu este într-o formă de zile mari:

„La 71 de ani, tata bea cot la cot cu noi și s-ar putea să ne trimită acasă și să ne și țină când ne ducem la taxi. Fumează mai mult decât oamenii tineri, este operat pe inimă…”, a spus Pepe, care a fost întrerupt brusc de seniorul Pascu, care a ținut să spună că, la vârsta sa, mai are puține plăceri în viață, la care refuză cu vehemență să renunțe.

Discuția a început pe un ton glumeț, însă n-a durat mult până a fost atins cel mai dureros punct pentru artist. Întrebat de public care a fost cea mai fericită zi din viața tatălui lui Pepe, a răspuns: „Cele mai fericite zile din viața mea au fost nunțile băieților mei”. Vizibil emoționat, aproape cu lacrimi în ochi, Pepe a încercat să treacă peste momentul dificil, detensionând atmosfera cu o glumă: „O să se supere fetele că de ele nu ai zis nimic. Am pus punctul pe i. Foarte frumos, ce să zic?!”. Însă, dincolo de eforturile de a schimba subiectul, se poate vedea clar că vorbele tatălui său au trezit amintiri dureroase.

Tatăl lui Pepe, adevărul despre ziua în care artistul şi Raluca Pastramă s-au căsătorit
Pepe și tatăl său

„De împăcare nu se pune problema, sub nicio formă”

A trecut aproape jumătate de an de când Pepe și Raluca Pastramă au decis că a venit momentul să pună punct relației lor, un deznodământ la care puțini s-ar fi așteptat și pe care, cu sigurnță, artistul nu și l-ar fi dorit niciodată. Cu toate că cei din jurul lor și chiar și fanii încă mai sperau la o împăcare, se pare Pepe nici nu mai vrea să audă de mama fiicelor sale.

„Noi nu suntem certați, dar de împăcare nu se pune problema, sub nicio formă, că relație nici nu se pune problema, noi am vorbit și azi. O să divorțăm la notar. Nu mai avem nici o treabă. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie. Noi stăm la aceeași masă împreună. Am vorbit și noi cu persoane care au mai trecut prin viață. Copiii au reacționat chiar bine, nu ne așteptam ca ele să știe deja ce înseamnă situațiile de genul”, a spus Pepe, la Antena Stars.

Pepe a fost surprins, însă, de maturitatea de care au dat dovadă cele două fiice ale sale. Nu credea că vor avea puterea să fie atât de înțelegătoare.

„Mami nu mai doarme cu tati. Ele erau obișnuite, pentru că au colegi la școală în aceeași situație. Au înțeles din prima. Lor le place că au două cadouri, două vacanțe. Sunt mai cuminți când stau cu mine. Să nu surprindă pe nimeni dacă mă văd cu altcineva sau pe ea cu altcineva de mână. Să vedem cum vor reacționa când va apărea un nou tati sau o nouă mami”, a mai spus Pepe.