Ce nu a făcut niciodată Andra pentru Cătălin Măruţă. Vedeta a recunoscut, e greu de crezut aşa ceva despre ea. FOTO

Andra Daoud 15.11.2021, 11:52

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 13 ani, dar abia acum cântăreața a învățat să facă un anumit fel de mâncare pentru soțul ei. Artista a postat un filmuleț în care a recunoscut deschis că este pentru prima dată când face așa ceva.

Ce nu a făcut Andra pentru Cătălin Măruță niciodată în 13 ani

Se spune că omul cât trăiește învață, iar Andra poate să confirme acest lucru. După 13 ani de căsnicie, vedeta a gătit pentru prima dată pentru soțul ei un preparat tradițional din bucătăria românească.

Este vorba despre banala mămăligă, pe care artista abia acum a făcut-o pentru prima dată și a filmat momentul, pe care l-a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele sociale. Niciodată nu este prea târziu să înveți lucruri noi, iar Andra a făcut prima mămăligă pentru familia ei la 35 de ani.

Se zice că dacă știi să faci mămăligă, gata, ești bună de măritat. Acum, ce să vă zic, abia după 13 ani de căsătorie am învățat să fac mămăligă, spune Andra, mai în glumă, mai în serios, în timp ce amestecă în vas cu telul.

Ce nu a făcut niciodată Andra pentru Cătălin Măruţă. Vedeta a recunoscut, e greu de crezut aşa ceva despre ea. FOTO
Ce nu a făcut niciodată Andra pentru Cătălin Măruţă. Vedeta a recunoscut, e greu de crezut aşa ceva despre ea. FOTO

Andra a împlinit recent 13 ani de căsătorie

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au căsătorit în 2008, mai exact pe 23 august, chiar în ziua în care Andra împlinea 22 de ani. Nunta a avut loc la Târgu-Jiu, acasă la Cătălin Măruță.

Anul acesta, cei doi au serbat 13 ani (cu noroc) de căsnicie, dar și aniversarea Andrei și au plecat în vacanță într-o destinație romantică: Italia. Artista își ține la curent fanii de pe rețelele sociale cu tot ce face și nu face pauză de la social media nici atunci când este în vacanță.

Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii, pe David și pe Eva Maria, care sunt, la rândul lor pasionați de vlogging și de aparițiile pe internet. Micuța Eva are propriul canal de YouTube, iar episoadele din ”Eva Show” sunt urmărite de sute de mii de oameni.

Andra, una dintre cele mai urmărite vedete de la noi

Artista se bucură de o popularitate mare atât când este pe scenă, cât și pe internet. Este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi, iar recent a atins o cifră rotundă de urmăritori pe TikTok: un milion de oameni i-au dat follow pentru a fi la curent cu filmulețele pe care le postează acolo.

Pe Facebook are 3,8 milioane de fani, în timp ce pe Instagram, acolo unde a și postat filmulețul în care face mămăligă, are 2,5 milioane de urmăritori. Să nu mai vorbim despre canalul de YouTube, acolo unde postează videoclipurile noi, care adună zeci de milioane de vizualizări.

 

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe