Andra şi Cătălin Măruţă, luaţi în vizor de internauţi. Ce acuzaţii li se aduc celor doi: “Teatru ieftin”

Badea Violeta 06.11.2021, 07:34

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive și mai solide cupluri din România. Cei doi au împreună doi copii, pe David și Eva. Toți membrii familiei sunt extrem de activi în mediul online, așa că au foarte mulți urmăritori. Ultima postare a Andrei nu i-a încântat prea tare pe fanii vedetei.

Andra şi Cătălin Măruţă, taxați de fani

Familia Măruță a vrut să le facă o surpriză internauților de Halloween, așa că au decis să se costumeze în  personajele din Familia Adams. Recent, celebra cântăreață a publicat un fimulețe pe  contul ei de Instagram în care apare dansând alături de partenerul ei de viață.

„Era păcat să nu facem și un dans!”, a scris Andra în dreptul videoclipului.

Dar nici dansul, nici costumele și nici mesajul nu i-a încântat prea tare pe fanii solistei. Dincolo de mesajele vulgare primite de la diferiți internauți, Andra și Cătălin Măruță s-au ales și cu foarte multe critici.

„Teatru ieftin…”

„Falși !!!”

„Penibili!”

„Nu-mi place… Te face prea rea, păstrează-ți puritatea și seriozitatea”

„Andra arată ca aia din familia Adams, urâtă mai este săraca de ea…”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online.

Andra si Catalin Maruta au primit critici dure din partea internautilor

Andra, secretul căsniciei ei

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 13 ani. Tabloul familiei lor este completat perfect de cei doi copii ai lor, David și Eva. Recent, cântăreața a vorbit despre căsnicia sa, care a fost mereu una extrem de solidă.

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând.

Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună.

Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin.

Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine.”, a dezvăluit Andra Măruță pentru Viva!.

Urmăriți Impact.ro și pe