Ce muzică nu poate să suporte Simona Halep. A recunoscut că e prea mult pentru ea

Stan Filon 13.11.2021, 15:39
Ce muzică nu poate să suporte Simona Halep. A recunoscut că e prea mult pentru ea

Simona Halep a acordat un interviu puțin altfel fostei jucătoare de tenis Barbara Schett, în care a vorbit despre viața sa personală, lucru pe care fostul nr. 1 mondial nu prea îl face. Simo a vorbit despre muzica pe care o ascultă, dar și despre muzica pe care nu o suportă.

Ce muzică nu poate să suporte Simona Halep

Simona Halep a fost nevoită să se retragă de la turneul de la Linz, unde urma să o întâlnească pe românca Jaqueline Cristian. Fostul nr. 1 mondial a încheiat sezonul cu o accidentare și speră ca anul viitor să-i aducă mai multă sănătate, deoarece chef de tenis încă mai are.

Anul 2021 a început trist pentru Simona Halep, după cum chiar sportiva a recunoscut. „Ei bine… 2021, ai fost hmm, un an greu de descris. Sinceră să fiu, a fost un an incredibil de provocator. Chiar înainte de început, am suferit o durere imensă în inimile noastre, pentru că am pierdut-o pe una dintre rudele noastre foarte apropiate, pe sora tatălui meu, mătuşica mea.

Ce muzica nu poate sa suporte Simona Halep
Ce muzica nu poate sa suporte Simona Halep

Și-a pierdut mătușa la începutul anului

Ea era o persoană puternică, specială şi va fi mereu în inimile noastre. A fost cel mai dificil moment pentru mine şi mi-a luat ceva timp să accept pierderea, dar până la urmă am înţeles că asta este viaţa şi că trebuie să trecem peste durere şi să rămânem puternici.

Am fost epuizată emoţional o perioadă lungă, iar apoi am început să sufăr mici accidentări până când a venit cea mare, accidentarea la gambă, de la Roma. Nu am ştiut cum să gestionez situaţia, pentru că nu m-am mai confruntat cu aşa ceva”, a scris Simona Halep pe contul său de Facebook.

”E prea mult pentru mine”

În Austria, unde a participat la ultimul turneu al sezonului, Simona Halep i-a acordat un interviu atipic fostei jucătoare de top Barbara Schett. Sportiva din România a recunoscut că nu se pricepe deloc la cântat, dar că îi place să asculte orice gen muzical, mai puțin unul.

”Sunt total nepricepută la cântat! Nu cânt nici măcar atunci când sunt singură, așa că nu îți imagina că o voi face acum. Dar ascult muzică, aproape toate genurile, în afară de rock”, a spus Simona Halep. Barbara Schett a fost uimită de afirmația româncei: ”Pe bune? Mulți oameni ascultă Bon Jovi sau alte formații hard rock”. Halep și-a explicat afirmația: ”Nu, e prea mult pentru mine! Îmi place însă muzica clasică, muzica de petrecere”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...