Ce meserie are tatăl lui Smiley. Nu are nici cea mai mică legătură cu drumul ales de juratul PRO TV

Iancu Andreea 03.04.2021, 17:49

Smiley este un artist extrem de discret în ceea ce privește viața de familie, însă recent, artistul a dezvăluit ce meserie are tatăl lui. În cadrul uneia dintre edițiile recente ale emisiunii Românii au Talent, sezonul 11, Smiley a povestit un aspect surprinzător despre părintele său.

Ce meserie are tatăl lui Smiley. Artistul a mărturisit că acesta nu are legătură cu latura artistică

Puțini sunt cei care cunosc aspecte legate de viața de familie a lui Andrei Maria, cântărețul și producătorul cunoscut sub numele de Smiley. Actualul jurat de la Românii au Talent din sezonul 11 a făcut o mărturisire neașteptată despre unul dintre membrii familiei sale. Smiley a dezvăluit ce meserie are tatăl lui. Artistul a povestit că Ion Maria a lucrat ani buni în cadrul Ministerului Apărării Naționale, fiind de meserie aviator. Acesta este mândru de realizările părintelui său și recunoaște că de fiecare dată când acesta se ridica de la sol își punea viața în pericol, astfel că fiecare clipă era trăită la o mai mare intensitate zilnic.

Eu am cunoscut mulţi aviatori, colegi de-ai tatălui meu şi am fost în preajma lor, am zburat cu ei, am petrecut cu ei şi aviaţia într-adevăr dă senzaţia. Adică au o altă poftă de viaţă pentru că ei îţi riscă viaţa tot timpul când se ridică de la sol, se poate întâmpla orice şi atunci trăiesc fiecare zi altfel. Au mai multă bucurie, cred, trăiesc la alte cote, altă altitudine, a povestit Smiley la Românii au Talent, sezonul 11.

Artistul Smiley, alături de părinții săi
Artistul Smiley, alături de părinții săi

Cum este artistul în rolul de tată. Gina Pistol are numai cuvinte de laudă

Proaspăt devenit tătic de fetiță, Smiley și-a intrat rapid în rol, în ciuda faptului că încă de la primele momente alături de Josephine Ana Maria acesta a fost extrem de emoționat. Artistul a povestit despre sentimentele care l-au încercat atunci când și-a luat pentru prima oară fiica în brațe.

Dragostea pe care e experimentez acum e ceva ce nu am trăit niciodată. Şi mulţumesc în fiecare zi că trăiesc aşa şi că mi s-a îndeplinit şi dorinţa asta. Toate se întâmplă atunci când eşti pregătit să le primeşti. Când am ţinut-o pentru prima oară în braţe am simţit că mi-a lipsit până acum. Abia atunci am fost complet. Are Feli piesa aia pe care a scris-o când era însărcinată – Două inimi. Când am ascultat versul “Prin tine se explică Dumnezeu” am zis că nu există aşa ceva. Abia acum înţeleg, a povestit Smiley în podcast-ul lui Mihai Morar, “Fain și simplu”.

Smiley și Gina Pistol trăiesc o nouă experiență, ca părinții micuței lor
Smiley și Gina Pistol trăiesc o nouă experiență, ca părinții micuței lor

Deși emoțiile pe care le trăiește în prezent sunt unele copleșitoare uneori, artistul a reușit mereu să își păstreze echilibrul și să o sprijine pe Gina. Pentru că cei doi părinți au decis să petreacă timp exclusiv cu fiica lor, fără a primi sprijin deocamdată din partea bunicilor, Smiley și frumoasa Gina trec prin fiecare nouă experiență din această postură. Prezentatoarea Chefi la Cuțite recunoaște că nu se mai poate bucura nici măcar de banalul ritual al spălării părului ca odinioară, având unele dificultăți cu noul său rol. Pe de altă parte, mult mai răbdătorul Smiley reușește să aducă echilibru în noua viață de familie.

Acum nu mai pot să-l spăl spontan așa. Nu! Trebuie să fac programare. Săptămâna trecută spuneam că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu. Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele, groaznice. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele 9 luni de sarcină, tot ce mi-au spus la spital, am pășit în casă și am uitat tot. Cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu. Am avut și o furtună hormonală care te lasă răvășită. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc.

E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Cumva toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic. Puține ore dormite pe noapte… Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor. Se descurcă foarte bine. Are darul acesta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt deloc calmă și liniștită. Dacă nu era el, cred că mi-o lua mintea grav prin păpușoi, a spus Gina Pistol, într-un story pe Instagram.