Jurații de la Românii au talent au trăit un adevărat șoc! ‘Amza Pellea’ a apărut, din senin, pe scenă

Ioana Bucur 02.04.2021, 22:09

Jurații de la Românii au talent au trăit un adevărat șoc. Nu e vreo vedenie, nicio apariție supranaturală, dar iată câte se pot întâmpla în show-ul de la PRO TV: Amza Pellea a apărut, din senin, pe scenă.

Jurații de la Românii au talent au trăit un adevărat șoc! ‘Amza Pellea’ a apărut, din senin, pe scenă

Momente incredibile pe scena show-ului care caută cele mai mari talente din România, în ediția de vineri, 12 aprilie. Jurații de la Românii au talent au trăit un adevărat șoc când, în fața lor, a apărut, din senin, Amza Pellea. Poate cea mai savuroasă surpriză pregătită juraților, dar și fanilor, a venit tocmai din Timișoara. Un concurent a intrat în pielea lui Amza Pellea și a reușit să îi aducă un  omagiu extraordinar.

„Îmi place când lumea mă strigă Nea Mărin”, a spus  acesta înainte de a urca pe scenă. Bărbatul, taximetrist de meserie, a ajuns la o vârstă respectabilă cu un singur mare regret, acela că nu a mai putut să se bucure de viața de artist. Simpaticul concurent, care seamănă izbitor cu regretatul actor, a povestit cum a ajuns să intre în pielea personajului Nea Mărin. Se întâmpla când era un simplu „puștan mic” acre făcea armata la Marina Militară. Împreună cu câțiva colegi, a fost ales să facă figurație în celebrul film. Când a ajuns în fața lui Amza Pellea, a dat tot ce a avut mai bun din el, iar actorul, povestește el, a fost uimit de asemănare.

Jurații de la Românii au trăit un adevărat șoc! 'Amza Pellea' a apărut, din senin, pe scenă
‘Amza Pellea’ a apărut, din senin, pe scenă la Românii au talent

„S-a făcut un casting frumos la noi, la Timișoara, și m-am dus și eu. M-au întrebat „Ce știi să faci, băi băiatule?”, zic „păi, să fac un monolog de comedie de-al regretatului actor Amza Pellea”. Îmi place foarte mult când lumea mă strigă nea Mărin. Și prin piață cînd mă duc cu Veta (n.r. – cum îi spune soției sale, făcând referire la Veta lui nea Mărin din filme). Culmea, pe soția mea o cheamă Domnica, la fel ca pe soția regretatului actor. Făcând armata la Marina Militară, în Mangalia s-a turnat un film (n.r. – Nea Mărin Miliardar), în 1980, și pe noi ne-au folosit ca soldați. S-a dus unu „nea Mărin e un băiat care vă poate imita”. „Nu există”, zice nea Mărin și mă pune în fața actorului. Nea Mărin era bine făcut, eu era un puștan mic. Am început să-l imit și actorul Amza Pellea a rămas uimit. Zice „măi puștiulică, termini armata și te aștept la București.” Am terminat armata și am venit la București și eram folosit la diverse spectacole ca Sucă, nepotul lui nea Mărin”, a povestit concurentul, la Românii au talent.

„Măi puștiulică, termini armata și te aștept la București!”

A lucrat, pentru scurtă vreme, la Teatrul Ion Creangă, dar viața lui de artist nu a fost lungă. Motivu? Gelozia soției! Pus să aleagă între artă și familie, decizia a fost evidentă.

„Apoi am lucrat la Teatrul Ion Creangă, dar am stat foarte puțin. Veta mea, cum e geloasă, mi-a zis ori cu actoria, ori cu munca. Am zis bine, hai că ne retragem la Timișoara. Și am plecat înapoi în 1986. Regret din suflet că viața mea de artist nu a mai fost. Vreau să ajung să vadă lumea că nea Marin a reînviat cu vorbele”, adăugat el.