Gina Pistol, despre Smiley ca tată. Vedeta face declaraţii sincere, după naştere: “Fără el, mi-o lua mintea grav prin păpușoi”

Ana Anitoiu, Ioana Nechifor 31.03.2021, 22:42

Gina Pistol a vorbit despre cum este Smiley ca tată. Vedeta a făcut declarații sincere, după naștere. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a recunoscut că fără partenerul ei de viață i-ar fi fost mult mai greu să se descurce în primele săptămâni de când a apărut pe lume fiica lor, Josephine.

Gina Pistol: ”Acum nu mai pot să-mi spăl părul spontan”

Vedeta s-a filmat făcând unele declarații sincere despre primele săptămâni ca mamă. Gina Pistol a povestit, de exemplu, că nu își mai poate spăla părul când vrea, pentru că este ocupată cu fetița ei. Ea a recunoscut că i-a fost foarte greu după ce a născut și că a ajuns să se recunoască cu greu în oglindă.

”Acum nu mai pot să-l spăl spontan așa. Nu! Trebuie să fac programare. Săptămâna trecută spuneam că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu. Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele, groaznice. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele 9 luni de sarcină, tot ce mi-au spus la spital, am pășit în casă și am uitat tot. Cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu. Am avut și o furtună hormonală care te lasă răvășită. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol, despre Smiley ca tata. Vedeta face declaratii sincere, dupa nastere: “Fara el, mi-o lua mintea grav prin papusoi”
Smiley si Gina Pistol

Gina Pistol, despre cum este Smiley ca tată

De asemenea, Gina Pistol a dezvăluit că Smiley îi este de mare ajutor. Potrivit prezentatoarei, cântărețul se descurcă foarte bine în rolul de tată. Artistul și-a impresionat partenera de viață prin capacitatea lui de a-și păstra calmul atunci când ea nu poate rămâne liniștită.

”E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Cumva toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic. Puține ore dormite pe noapte… Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor. Se descurcă foarte bine. Are darul acesta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt deloc calmă și liniștită. Dacă nu era el, cred că mi-o lua mintea grav prin păpușoi”, a mai spus Gina Pistol, într-un story pe Instagram.

Gina Pistol, mesaj tranșant pentru femeile care o critică

Totodată, Gina Pistol a dezvăluit că a primit un mesaj deranjant de la o femeie care i-a reproșat că se plânge, deși ”n-a pus-o” nimeni să facă un copil. Vedeta a avut un mesaj de transmis pentru această persoană și pentru altele care gândesc la fel.

”Pentru cele care gândesc așa, vă spun atât: «Mai scutiți-mă». Pentru fiica mea, o să fac tot posibilul să fiu cea mai bună mamă. Iar dacă vorbesc așa deschis despre trăirile mele ca femeie, o fac pentru că sunt sinceră și aleg să fiu sinceră”, a încheiat prezentatoarea tv de la ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”.

Smiley, despre cum au ales el și Gina Pistol numele fetiței

Anterior, la emisiunea ”Vorbește lumea”, Smiley a dezvăluit cum a ales alături de Gina Pistol numele fiicei lor. Artistul a spus că fiecare dintre ei a ales, de fapt, câte un nume. El a explicat și motivul pentru care fiecare dintre ei a făcut alegerea pe care a făcut-o.

”Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…) Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria (numele de familie al cântărețului, n.r.). (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine”, a explicat Smiley.

Urmăriți Impact.ro și pe