Ce meserie are, de fapt, Lidia Buble. Ce ar fi făcut artista dacă nu ar fi cunoscut succesul în muzică

Iancu Andreea / 23.02.2021, 11:07
Ce meserie are, de fapt, Lidia Buble. Ce ar fi făcut artista dacă nu ar fi cunoscut succesul în muzică

Lidia Buble este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, fiind apreciată de o comunitate impresionantă de fani, extrem de activă în mediul online. Deși are numeroase hit-uri la activ, fiecare piesă de-a sa bucurându-se de succes, există aspecte neștiute despre frumoasa vedetă. Puțini știu ce meserie are la bază artista și ce studii a terminat Lidia Buble.

Ce meserie are, de fapt, Lidia Buble. Care sunt studiile absolvite de vedetă

Viața Lidiei Buble s-a schimbat peste noapte, după ce a ajuns accidental în studioul lui Adi Sînă. De la prima audiție și până la primul său succes răsunător a mai durat doar puțin. Cântăreața a reușit să ajungă pe radio cu piesele “Kamelia” și “Noi simțim la fel”, care au urcat rapid în topuri, în anul 2014. Chiar dacă se bucură de o evoluție fulminantă în carieră, puțini știu care ar fi trebuit să fie, în realitate, parcursul artistei, în urma studiilor. Lidia Buble are o altă meserie de bază, total diferită de ceea ce face în prezent.

Deși pare ireal, cântăreața a fost la doar un pas de a pica examenul de Bacalaureat. În timp ce la muzică ocupă locuri fruntașe în topuri, la școală, Lidia nu s-a numărat printre premianți. Vedeta a avut de furcă cu examenul maturității, la care s-a străduit să treacă cu note minime. Cântăreața a absolvit Colegiul Național Sportiv “Cetatea Deva”, celebru pentru că a reprezentat locul în care s-au născut multe nume celebre din lumea sportului. Vedeta a avut însă numai note de trecere la finalul celor patru ani de liceu.

Lidia Buble se bucură de o formă fizică de invidiat, dat fiind și faptul că a absolvit studii sportive
Lidia Buble se bucură de o formă fizică de invidiat, dat fiind și faptul că a absolvit studii sportive

Ce note a obținut Lidia la examenul de Bacalaureat

Frumoasa artistă se descurcă de minune când vine vorba de cântat, însă nu și la capitolul școală. Lidia a obținut note destul de mici la examenul de Bacalaureat, pe care l-a trecut la limită. Cântăreața a luat la examenul de Limba și literatura română nota 5,55, în timp ce Istoria a pus-o în dificultate, obținând doar 5,3. Cea de-a treia probă din cadrul examenului de Bac a fost testul la Geografie, unde artista a reușit performanța notei 7,2. Astfel, media de absolvire a Lidie Buble a fost 6,01, fiind astfel la limită să pice examenul.

După studiile liceale, Lidia s-a înscris la Facultatea de Educație Fizică și Sport, studii pe care le-a și absolvit după trei ani de zile. Chiar dacă domeniul sportiv nu are legătură cu muzica, artista nu a avut niciodată o problemă să activeze în orice job, care i-ar fi putut aduce venituri. Frumoasa Lidia Buble s-a întreținut o bună bucată de timp lucrând ca femeie de serviciu în Deva sau la cimitir, alături de tatăl său, care este pastor. Artista a povestit de-a lungul timpului despre slujba sa din cafenea, într-un mall, dar și de job-ul de babysitter.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI