Ce mesaje codate folosește Regina Elisabeta în public. Detaliul inedit care a dat-o de gol

Apostol R. Ștefan / 07.02.2020, 10:34
Ce mesaje codate folosește Regina Elisabeta în public. Detaliul inedit care a dat-o de gol

Regina le-a trimis un mesaj subtil, pentru a le dovedi sprijinul,  ducelui și ducesei de Sussex, atunci când a participat la biserica din Sandringham, purtând o broșă făcută cadou de  fostul guvernator general canadian, duminica trecută.

Ce mesaje codate folosește Regina Elisabeta în public

Regina, se pare că, le-ar fi trimis un mesaj subtil de susținere prințului Harry și soției sale, Meghan Markle după recentul pas înapoi al cuplului din Familia Regală. Majestatea Sa a participat duminică la biserica de la Sandringham purtând o broșă în funor orma fulgi de zăpadă de diamant pe un costum albastru pudră. Acesta i-a fost făcut cadou reginei la Jubileul Sapphire în 2017 de fostul guvernator general al Canadei, David Johnston, în numele țării.

Ducele și ducesa de Sussex intenționează să-și petreacă mare parte din timp în Canada după ce au petrecut Crăciunul pe insula Vancouver cu puțin timp înainte de a-și anunța ieșirea din viața regală. Și alegerea reginei, apropos de vestimentațiapurtată duminică a dus la speculații asupra faptului că ar fi fost ales cu bună știință, tocmai pentru a-i arăta sprijinul nepotul ei, lui Meghan și bebelușul Archie.

„Regina are obiceiul de a trimite mesaje codate în moduri subtile. De exemplu, obișnuiește să se folosească de poșetă pentru a transmite mesaje ajutoarelor sale – dacă se află într-o anumită poziție, vrea să plece de la un eveniment în 5 minute. Poartă haine și bijuterii pentru a-și arăta suportul și empatia față de o țară. De exemplu a purtat verde la vizita sa istorică în Irlanda. Așadar este destul de posibil să le transmită un mesaj lui Harry și Meghan.

Ce mesaje codate folosește Regina Elisabeta în public. Detaliul inedit care a dat-o de gol
Ce mesaje codate folosește Regina Elisabeta în public. Detaliul inedit care a dat-o de gol

Sunt sigur că este devastată de plecarea lor și va vrea să lase ușa deschisă pentru întoarcerea lor dacă se vor răzgândi și vor dori să revină”, a explicat Phil Dampier, autorul cărții „Royally Suited: Harry and Meghan in their Own Words”.

Detaliul inedit care a dat-o de gol

Detaliul amintit de celebrul autor britanic a devenit subiect de discuții în presa din insulă, și, așa cum preciza Phil Dampier, nu este pentru prima dată când recurge la un astfel de gest. Cât despre cei doi viitori foști Duci de Sussex, Harry și Meghan vor fi obligați să ramburseze cele 2,4 milioane lire sterline, din banii contribuabilului, folosiți pentru recondiționarea Frogmore Cottage și nu vor folosi titlurile de HR.

Regina a spus într-o declarație după întâlnirea de la Sandringham, unde a avut  discuții cu Harry, prințul William și prințul Charles:

„Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna mulți membri ai familiei mele. Recunosc provocările pe care le-au întâmpinat ca urmare a unei cercetări intense în ultimii doi ani și le susțin dorința pentru o viață mai independentă. Vreau să le mulțumesc pentru toată munca lor dedicată din această țară, Commonwealth și nu numai, și sunt deosebit de mândră de Meghan pentru că devenit rapid membră a familiei. Speranța întregii mele familii este că acordul de astăzi le permite să înceapă construirea unei noi vieți fericite și pașnice. “

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI