Cum plănuiește Meghan Markle să-și reia cariera, după retragerea din Casa Regală. Apropiații au dat-o de gol

Diana Radu 31.01.2020, 15:54
Cum plănuiește Meghan Markle să-și reia cariera, după retragerea din Casa Regală. Apropiații au dat-o de gol

Meghan Markle și prințul Harry au început o nouă viața în Canada, alături de fiul lor Archie, după ce au renunțat la statutul de membrii seniori ai Caseo Regale Britanice. Cei doi se simt mult mai relaxați, iar surse din anturajul lor spun că Meghan se gândește chiar să-și reia cariera de actriță.

Meghan Markle își reia cariera de actriță? Apropiații au dat-o de gol

Soția prințului Harry a debutat ca actriță în 2002, într-un episod din „General Hospital”. După mai multe roluri minore în televiziune, a devenit celebră în 2011, cu rolul Eachel Zane din serialul american „Costume/ Suits”. Șase ani mai târziu, devenea membru senior activ al familiei regale a Marii Britanii.

Acum, apropiații ducilor de Sussex susțin că Meghan Markle și-ar dori să se întoarcă la Hollywood, după ce a renunțat împreună cu prințul Harry la titlul regal. În acest sens, Meghan este în căutarea unui manager care să o reprezinte.

meghan markle, cariera de actrita
Meghan Markle își reia cariera de actriță? Apropiații au dat-o de gol

Meghan își caută activ reprezentant. A început să se informeze”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Us Weekly. „Poate să fie un manager sau un agent, dar a contactat oameni pentru a găsi un reprezentant pentru viitoarele sale proiecte profesionale”, a mai spus sursa.

De asemenea, potrivit publicației Times of London, Meghan ar fi semnat un contract cu compania Disney, pe data de 11 ianuarie. Soția prințului Harry s-a angajat să asigure rolul de narator al unui proiect ale cărui încasări urmează să fie donate unei asociații caritabile care protejează viața sălbatică.

În acest fel, cel mai probabil Meghan Markle își dorește să devină din nou independentă din punct de vedere financiar, deoarece odată cu renunțarea la titlurile regale, ducii nu vor mai primi fonduri din surse guvernamentale. În plus, Meghan și Harry vor returna cele 2,4 milioane de lire sterline, bani publici primiți pentru renovarea Frogmore Cottage, reședința din Windsor, care va rămâne locuința lor oficială din Marea Britanie. Cuplul nu o va mai reprezenta legal pe regină din primăvara anului 2020.

Urmăriți Impact.ro și pe