Trucul care o ajută pe Regina Elisabeta a II-a să fie într-o formă de invidiat la 93 de ani. Cum reușește ea să arată așa

Raluca Juncu 23.10.2019, 17:48
Trucul care o ajută pe Regina Elisabeta a II-a să fie într-o formă de invidiat la 93 de ani. Cum reușește ea să arată așa

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii se menține într-o formă de invidiat la cei 93 de ani ai săi.  Experți de renume ai industriei de cosmetică și beauty din Regatul Unit au încercat să afle care este secretul cu care Regina se pare că încearcă să păcălească trecerea timpului.

Regina Elisabeta a II-a a împlinit anul acesta venerabila vârstă de 93 de ani, fiind unul din cei mai vizbili și influenți monarhi din lume, de mai bine de jumătate de secol. Elisabeta a II-a a reușit deja să doboare recordul pentru cea mai mare domnie din lume, aflandu-se pe tronul Marii Britanii deja de 65 de ani. Însă a atras atenția nu doar pentru longevitatea sa ca monarh, ci și pentru modul în care arată și pentru aparițiile ei de excepție.

 

Secretul frumuseții unui monarh

Regină a șaisprezece state suverane, cunoscute sub numele de Commonwealth, Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii a venit la conducere în anul 1952, când a împlinit 25 de ani. Fiica Prințului Albert și a Ducesei De York a preluat de la părinți diplomația și eleganța specifice unei familii regale autentice.

Regina a intrat definitiv în inimile noastre prin ținutele pline de eleganță accsorizate aproape în permanență cu perle și broșe, la care se adaugă și coafura sa clasică, dar cu un volum de invidiat. Deși de mai bine de 20 de ani, suverana a încetat să își mai vopsească părul, nunața sa albă natural a căpătat o aură luminoasă. Avantajul culorii naturale este acela că reflectă lumina armonios și îi dă o aură impresionantă, dând impresia că radiază tot timpul, consemna click.ro  într-un material. Hairstylistul James Johnson este de părere că  Regina își face coafura cu ajutorul fixativului și buclele sunt menținute ferme cu ajutorul unui jet de aer cald. Coafura cu volum este clasică și dă impresia de o tinerețe atemporală, conform aceleiași surse.

Eleganța s-a transpus, bineînțeles și în ținutele Majestății sale cu care nu încetează să ne surprindă la fiecare apariție. Garderoba Reginei este alcătuită din ținute cu nuanțe aprinse, cu care regina ne-a obișnuit de-a lungul timpului. Nora reginei Elisabeta, Contesa de Wessex a mărturisit că suverana alege că poarte ținute în culorile curcubeului pentru ca aceasta să fie văzută cu ușurință în timp ce se află într-o mulțime de oameni, potrivit glamour.ro.

 

Regina Marii Britanii la vârsta de 90 de ani. Foto: bbc.com
Regina Elisabeta a II-a la împlinrea vârstei de 80 de ani. Foto: bbc.com
Regina Elisabeta în timpul unei vizite la divizia militara Howe Barracks, din Canterbury, Kent, cu ținută de un lila care iese în evidență. Foto: bbc.com

Potrivit mirror.co.uk, mama Prințului Charles nu își vede niciodată garderoba ei completă, dar cu toate acestea obișnuiește să poarte de mai multe ori ținutele ei preferate, o tehnică pe care și alți membri ai familiei regale, precum Kate Middleton, au preluat-o. La marcarea aniversării de 90 de ani a Reginei Elisabeta a II-a din urmă cu trei ani, la Castelul Windsor, cel mai vechi castel locuit din lume şi una dintre reşedinţele Casei regale Britanice, au fost expuse ţinute de colecţie din garderoba Reginei. Regina își alege cu grijă fiecare pălărie, pentru a se potrivi perfect cu ținuta colorată. „Regina știe dintotdeauna că trebuie să iasă în evidență față de restul din mulțime, de aceea pălăriile au avut mereu un rol important în garderoba ei“, a spus în trecut Caroline de Guitaut, curator al Royal Collection Trust, pentru The New York Times.

La marcarea aniversării de 90 de ani a Reginei Elisabeta a II-a din urmă cu trei ani, la Castelul Windsor, cel mai vechi castel locuit din lume şi una dintre reşedinţele Casei regale Britanice, au fost expuse ţinute de colecţie din garderoba Reginei. Ținutele eray semnate de designeri renumiţi precum Sir Norman Hartnell, Sir Hardy Amies sau Ian Thomas.

Regina Elisabeta alege să aplice pe buze un ruj aprins, dar îndrazneț care să-i pună zâmbetul în valoare, dar care să se asorteze și cu ținutele sale impecabile. La capitolul machiaj, suverana alege o bază solidă, iar pe pomeți alege să folosească mai multe farduri care să îi ascundă, atât cât este posibil ridurile prezente și care să îi pună în evidență geometria chipului.

La venerabila vârstă de 93 de ani, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii rămâne o personalitate puternică, un simbol al datoriei civice și religioase, dar și o reprezentantă de seamă a bunului gust și al eleganței.

Urmăriți Impact.ro și pe