FOTO EXCLUSIV

Ce maşină conduce Gina Pistol. Vedeta nu o duce rău deloc cu banii FOTO EXCLUSIV

Badea Violeta 26.05.2022, 15:00

Gina Pistol este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Iubita lui Smiley este tot timpul cu zâmbetul pe buze și extrem de energică. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a fost surprinsă, de curând, de fotoreporterii Impact.ro pe străzile aglomerate ale Capitalei. Frumoasa blondină se afla la volanul bolidului său de lux. Iată ce autoturism conduce vedeta de la Antena 1!

Imagini exclusive cu bolidul de lux al Ginei Pistol

În vârstă de 41 de ani, Gina Pistol nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. De mai mulți ani, acesta prezintă emisiunea „Chefi la cuțite”, însă anul trecut a fost în concediu de maternitate, după ce a născut-o pe micuța Josephine.

Chiar și așa, iubita lui Smiley nu o duce deloc rău cu banii. Recent, superba blondină a fost surprinsă de paparazzii Impact.ro la volanul bolidului său de lux.

Este vorba despre un Mercedes GLE care costă în jur de 100.000 de euro, adică cât un apartament modern din București. Prezentatoarea show-ului culinar de la Antena 1 a fost fotografiată în trafic, mai exact în zona Băneasa.

Aceasta a făcut slalom printre mașini fiind foarte grăbită să ajungă în zona Amzei acolo unde a lăsat din mers o cheie  de apartament unui domn care o aștepta în stradă şi care a intrat într-un bloc din apropiere. Partenera de viață a celebrului cântăreț a continuat turul de forță până în Pipera, acolo unde a mers să bea o cafea cu o bună prietenă.

Gina Pistol masina 3
Masina Ginei Pistol 

Gina Pistol, înlocuită de Irina Fodor și în acest sezon al show-ului America Express

Cât timp s-a aflat în concediu de maternitate, Gina Pistol a fost înlocuită la „Chefi la cuțite” și la „Asia Express” de soția lui Răzvan Fodor, Irina.

Între timp, soția lui Smiley a început filmările pentru noul sezon al show-ului culinar de la Antena 1 și toată lumea se aștepta ca ea să prezinte și America Express, însă acest lucru nu se va mai întâmpla.

Motivul? Se pare că producătorii au luat această decizie, deoarece sezonul prezentat de Irina Fodor a scos cifre mai bune, decât cele în care la cârma emisiunii s-a aflat Gina Pistol, potrivit Cancan.

Astfel, șefii ar fi decis să nu renunțe la colaborarea cu partenera de viață a lui Răzvan Fodor. Cu toate astea, blondina nu pare deranjată de această situație, mai ales că va putea fi alături de fiica sa. În plus, aceasta are și alte proiecte la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...