Andreea Marin, convinsă de Violeta să nu renunţe la prima casă a vedetei. Ce i-a spus fiica prezentatoarei

Iancu Andreea 24.02.2021, 08:31

Prezentatoarea este o adevărată nostalgică, apreciând elemente din trecut și având o conexiune strânsă cu tot ceea ce o poartă spre experiențele anterioare. Chiar și așa, Andreea Marin s-a gândit recent să renunțe la prima sa casă, o locuință din afara orașului, pe care unii ar numi-o simplu “la țară”. Pornirea Andreei a fost însă stăvilită de fiica sa, Violeta, care i-a făcut o mărturisire emoționantă.

Andreea Marin, convinsă de Violeta să nu renunțe la prima sa casă

Vedeta de la TVR 2 are o pasiune aprinsă pentru frumos și pentru autentic. Bunul gust și bunul simț se împletesc când vine vorba de viața Andreei Marin, care recent s-a gândit să vândă prima sa casă, situată pe drumul dintre București către munte. Deși nu obișnuiește să se desprindă așa ușor de lucrurile dragi, prezentatoarea ar fi fost pregătită de această dată. Decizia ei a fost însă oprită de fiica sa, Violeta, care i-a înmuiat pornirile divei și a făcut-o să conștientizeze un lucru important. Nu contează atât de mult construcția în sine, cât experiențele și poveștile din spatele zidurilor sale. Mai cu seamă că poate fi considerat un adevărat colț de Rai pentru familie.

Aveam 25 de ani, când m-am încumetat să încep a clădi aici, din lemn și piatră de râu, cu mână de lucru din împrejurimi, făceam un pas, iar ajungeam la fundul sacului, iar așteptam salariul următor… Anul acesta m-am gândit să o înstrăinez, veneam prea rar… Fata mea m-a trezit: “Mami, acolo sunt atătea amintiri din copilăria mea!” Străinul mereu ocupat eram eu. Acum m-am întors la rădăcini, a mărturisit Andreea într-o postare pe Facebook.

Prezentatoarea, alături de fiica sa, Violeta
Prezentatoarea, alături de fiica sa, Violeta

Cum arată casa Andreei de la țară. Fiecare colț e parte dintr-o poveste

Și este cu adevărat dificil să te desparți de locul pe care îl consideri oaza ta de liniște. Dincolo de faptul că locuința a fost construită cu trudă, în timp, casa Andreei Marin este un loc plin de povești și un colț de relaxare pentru vedetă și familia sa. Prezentatoarea a povestit mai multe despre lucrurile care o leagă emoțional de această casă și cât de normală este viața trăită aici. Nu-i de mirare că fiica sa Violeta are amintiri atât de frumoase în ea. Locul este decorat cu bun gust, plin de obiecte de suflet la fiecare colț și este învăluit într-o atmosferă caldă și primitoare.

Nu știu când au trecut 20 de ani… Atunci am început să construiesc această casă la țară, în drumul dinspre capitală spre munte, și e o binecuvântare și azi. Somnul e mai odihnitor decât oriunde, iar liniștea, brăzdată doar de zbor și ciripitul păsărilor. Aerul proaspăt și, în zare, crestele munților, uimitoare atunci când se scaldă-n lumina de foc a apusului.
Cățeii noștri sar veseli în portbagaj când plecăm, știu că se îndreaptă spre locul libertății lor. Aleargă-n livada așezată în pantă și când ajung jos, au prieteni pufoși ca și ei, cu care stau la șuetă, ca vecinii. În casă, mai ales pe gerul de acum, ne urmează oriunde mergem, doar să stea tolăniți, dar să ne simtă în preajmă. Aici, am timp de cărțile mele ce așteaptă să fie citite. De uleiurile aromate ce-și doresc să dea gust când gătesc. Aici mă așteaptă poza dragă și amintirea bunicului – ce mândru a fost el singura dată când a ajuns la casa ridicată în ani de muncă, puțin câte puțin, de nepoata lui… La scurt timp, s-a stins mulțumit că sunt “pe drumul cel bun” …

Apoi, dușumeaua de lemn care scârțâie când pășesc și bârnele de lemn din tavan… Căldura ce te cuprinde cu ochii pe fereastră, când ninge feeric peste livadă… Ceaiul fierbinte turnat din ceainicul de porțelan pictat în cana de metal, ca pe timpuri, și ea decorată manual… Icoanele scrilejite în lemn sau cea pictată în interiorul unei nuci de cocos, adusă din peregrinările mele în depărtări… Aragazul vechi cu butelie care face mâncarea gustoasă… Simplitatea țesăturilor moi și căldura lemnului… Papucii pufoși în care mă afund de cum vin și pijamaua din care nu mai ies până plec… Poeziile lui Eminescu de pe noptieră… Dragostea, recunoștința, credința și natura… Plec spre casă cu dorința de a reveni, de fiecare dată, a povestit vedeta pe contul său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI