Ce ironie! Fiica cea mică a lui Vladimir Putin are un copil cu un Zelenski. Cine este Igor, bărbatul care i-a furat inima

Iancu Andreea 20.05.2022, 15:21
Ce ironie! Fiica cea mică a lui Vladimir Putin are un copil cu un Zelenski. Cine este Igor, bărbatul care i-a furat inima

Războiul din Ucraina a atras atenția asupra familiei liderului de la Kremlin, iar copiii acestuia sunt vizați cel mai adesea. Recent s-a aflat că fiica cea mică a lui Vladimir Putin are un copil cu un bărbat pe nume Zelenski. În mod ironic, acesta este și numele liderului țării cu care președintele rus se află în conflict. Bărbatul nu are însă nicio legătură cu spațiul politic.

Fiica cea mică a lui Vladimir Putin, relație cu un Zelenski

Katerina Tihonova, fiica cea mică a lui Vladimir Putin are o relație de mai mult timp cu Igor Zelenski, un fost balerin rus. Acesta a fost directorul Baletului de Stat Bavarez din Munchen, potrivit unei investigații publicate joi de presa germană. Conform informațiilor recente, cei doi ar avea împreună și un copil. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a activat în lumea artistică, fiind prim balerin la Teatrul Mariinsky din Sankt Petersburg și New York City Ballet.

Ulterior, începând cu 2016, el a preluat conducerea Baletului Bavarez și ar trăi de atunci în Germania. În urmă cu o lună de zile, Zelenski a renunțat la funcție „din motive familiale”, în contextul examinărilor tot mai amănunțite ale asocierii sale cu Putin, care este criticat aspru pentru invadarea Ucrainei. În ciuda faptului că partenerul fiicei președintelui rus are același nume cu liderul ucrainean, cei doi nu sunt și rude, precizează OCCRP. Anterior publicării informațiilor despre investigație, relația sa cu fiica lui Putin nu era cunoscută.

Fiica cea mică a lui Vladimir Putin are un copil cu un Zelenski
Igor Zelenski, presupusul iubit al fiicei lui Putin

Mai multe surse au confirmat relația celor doi

Inițial, se cunoștea că Tihonova a fost căsătorită cu Kirill Shamalov, fiul unui prieten de mai mulți ani ai lui Vladimir Putin. Cei doi decideau însă să se despartă în 2017. Reporterii Der Spiegel au identificat faptul că Igor Zelenski este noul partener al mezinei lui Putin după ce au primit mai multe e-mailuri ce aparțineau uneia dintre gărzile sale de corp.

Printre documentele atașate se aflau și copiile scanate ale pașapoartelor lui Zelenski și ale lui Tihonova, precum și pașaportul fiicei născute în 2017. Reporterii au reușit să confirme relația celor doi prin surse independente. Una dintre acestea este o sursă de la aeroportul Vnukovo din Moscova, care a pus la dispoziție o listă cu pasagerii unui zbor charter din luna decembrie 2019, care a aterizat la terminalul VIP. Printre pasageri se aflau Tihonova, Zelenski, fiica lor, un profesor de pian, două bone și trei angajați ai serviciului de securitate prezidențial.

Tihonova s-ar fi mutat în Germania alături de partenerul său

Conform datelor apărute, zborurile fiicei lui Putin din perioada 2017 și 2019 arată că aceasta obișnuia să călătorească în mod regulat între Moscova și Munchen, unde Zelenski și-a stabilit reședință. În plus, o sursă din interiorul Baletului Bavarez a dezvăluit reporterilor Der Speigel că Tihonova și Zelenski formează foarte probabil un cuplu. Există, de asemenea, posibilitatea ca fiica lui Putin să se fi mutat în Germania, alături de partener, după ce un e-mail primit de garda de corp se numără un mesaj cu subiectul „Mutarea în Germania”.

În încercarea jurnaliștilor de a lua legătura cu fiica lui Putin pentru o părere, reporterii au fost întâmpinați la adresa lui Zelenski din Munchen de fosta soție a acestuia, Yana Serebryakova, la rândul său fostă balerină, care a activat la Baletul Mariinsky. Aceasta a refuzat orice comentariu.

Urmăriți Impact.ro și pe