Vladimir Putin, pedeapsă dură pentru fiica cea mare. S-a întâmplat chiar de ziua ei

Andra Daoud 22.04.2022, 13:15
Vladimir Putin, pedeapsă dură pentru fiica cea mare. S-a întâmplat chiar de ziua ei

Vladimir Putin și-ar fi pedepsit una dintre fiice și i-ar fi interzis să părăsească țara, susțin surse de la Moscova. Fata cea mare a liderului de la Kremlin ar fi dorit să plece într-o vacanță exotică pentru a-și sărbători aniversarea, însă președintele rus i-ar fi interzis acest lucru, de teamă că nu se va mai întoarce. Maria împlinește 37 de ani și ar fi vrut să își petreacă ziua de naștere departe de Moscova.

Vladimir Putin nu și-a lăsat fiica să plece din țară

Maria Vorontsova, fiica cea mare a lui Vladimir Putin, plănuise o escapadă romantică alături de partenerul ei, Evgheni Nagornîi. Maria și-ar fi dorit să marcheze împlinirea vârstei de 37 de ani pe o plajă tropicală, însă tatăl ei nu ar fi fost de acord ca ea să părăsească Rusia, potrivit presei internaționale.

„Putin a răspuns cu un refuz categoric, întărind protecția de securitate a Mariei. Potrivit informațiilor noastre, fiica cea mare a președintelui nu intenționa să se întoarcă în Rusia”, au transmis surse de la Moscova pentru presa internațională.

Fiica liderului de la Kremlin chiar ar fi optat pentru un stat prietenos în raport cu Federația Rusă, însă tatăl ei i-a interzis categoric să părăsească țara, de teamă că va pleca definitiv. Maria este fiica lui Vladimir Putin din prima căsătorie și are o carieră în cercetare, fiind expertă în boli genetice rare la copii. Ea a fost căsătorită cu un olandez, fiul unui colonel NATO, împreună cu care are un băiat în vârstă de 8 ani.

Vladimir Putin, pedeapsă dură pentru fiica cea mare. S-a întâmplat chiar de ziua ei
Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin

Fiicele lui Putin, afectate de sancțiunile impuse de Occident

Maria și sora ei, Katerina, sunt afectate în mod direct de sancțiunile impuse Rusiei de către Occident, după ce Vladimir Putin a atacat Ucraina. Maria are interdicție de călătorie în majoritatea țărilor europene, la fel și sora ei.

În vârstă de 37, respectiv 35 de ani, cele două fiice ale lui Vladimir Putin au fost născute în timpul mariajului cu Liudmila Șkrebneva. Nu sunt însă singurii copii ai liderului de la Kremlin, însă Putin vorbește rar despre copiii săi și a încercat din răsputeri să îi ferească de atenția publică. În plus, nu a lămurit niciodată misterul cu privire la câți copii are, de fapt, însă presa continuă să speculeze.

Putin a fost căsătorit cu mama fetelor timp de 30 de ani, dar au divorțat în 2013. Cele două fete s-au născut la Leningrad, respectiv în Germania, pe vremea când Putin era ofițer KGB.

 

Urmăriți Impact.ro și pe