Unde s-ar fi mutat fiica lui Vladimir Putin şi soţul său după ce ce au fost expulzaţi din Olanda. Maria Vladimirovna Putina are o familie frumoasă

Ioana Bucur 14.03.2022, 08:11

Oficial, liderul de la Kremlin are doi moștenitori: fiicele sale, Maria și Ecaterina, din mariajul cu fosta soție, Ludmila. Însă viața departe de Rusia nu este tocmai ușoară pentru ele. Fiica lui Vladimir Putin a fost expulzată din Olanda, ea, soțul și copiii săi fiind obligați să se mute înr-o altă țară. Unde ar locui acum Maria Vorontsova sau Mariya Vladimirovna Putina.

Unde s-a mutat fiica lui Vladimir Putin după ce a fost expulzată din Olanda

Astăzi, Vladimir Putin este, probabil, cel mai cunoscut, temut și detestat șef de stat din lume. Cu toate că trăiește de ani buni în atenția publicului, liderul de la Kremlin a făcut eforturi mari să își țină viața privată de parte de ochii străinilor.

Oficial, are două fiice, Maria și Ecaterina, născute în timpul mariajului cu fosta sa soție, Ludmila, de care s-a despărțit în 2013. Numele complete ale moștenitoarelor și niciun alt detaliu despre viața sau cariera lor nu au fost niciodată dezvăluite nici de președinte, nici de serviciul său de presă.

Se știe că fiica cea mare a lui Putin, Maria, născută pe 28 aprilie 1985, este medic endocrinolog pediatru. Tânăra nu își folosește numele real de familie în public, prezentându-se Maria Vorontsova. Este căsătorită cu Jorrit Faassen, un om de afaceri olandez. În 2013, locuiau într-un penthouse deasupra celei mai înalte clădiri rezidențiale din Voorschoten din Țările de Jos împreună cu cei doi copii ai lor, unul născut în 2012, iar celălalt în 2017.

În anul 2014, după ce zborul 17 Malaysia Airlines a fost doborât de rebelii pro-ruși în Ucraina, rezidenții olandezi au cerut ca Vorontsova să fie expulzată din țară. Un an mai târziu se credea că Maria și familia sa s-ar fi întors în Moscova, mutându-se într-un penthouse păzit de pe bulevardul Novinsky, cu vedere la Ambasada SUA.

Unde s-ar fi mutat fiica lui Vladimir Putin si sotul sau după ce ce au fost expulzati din Olanda. Maria Vladimirovna Putina are o familie frumoasa
Maria Vorontsova sau Mariya Vladimirovna Putina

Cu cine s-a recăsătorit prima soție a liderului de la Kremlin

Vladimir Putin și prima sa soție, Ludmila Shkrebneva, s-au căsătorit în 1983. După trei decenii de mariaj, cuplul a anunțat că divorțează, separarea oficială fiind confirmată în luna aprilie a anului ce a urmat. Într-o apariție TV, Vladimir Putin a dezvăluit că: „A fost o decizie comună: abia apucam să ne vedem unul pe altul, fiecare dintre noi are acum propria viață”.

La doar un an de la finalizarea divorțului de liderul de la Kremlin, Ludmila se recăsătorea. Alesul său este Artur Ocheretny, un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea, potrivit OCCRP.

Ocheretny lucra la Centrul pentru dezvoltarea comunicațiilor interpersonale, unul dintre proiectele coordonate de Ludmila pentru promovarea culturii și limbii ruse.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...