Ce înălţime are, de fapt, Andra. Jurata de la Românii au talent a recunoscut totul, la TV

Ioana Bucur 03.05.2021, 20:45
Ce înălţime are, de fapt, Andra. Jurata de la Românii au talent a recunoscut totul, la TV

Cei care nu au avut vreodată norocul de a o vedea în carne și oase pe talentata artistă au aflat un detaliu neștiut despre ea. Cum s-a aflat ce înălțime are, de fapt, Andra. Jurata de la Românii au talent a recunoscut totul, la TV.

Ce înălţime are, de fapt, Andra

Emoționată, îngrijorată că un pas greșit i-ar nărui visul, Alesia Vornicu își aștepta cuminte rândul să urce pe scena de la Românii au talent. Concurenta, îmbrăcată într-un superb costum popular, a mărturisit, în culise, că participarea la show-ul de la Pro TV a fost o dorință mai veche de-a ei, dar pe care nu și-ar fi putut imagina că va avea vreodată ocazia să o transforme în realitate.

„Nu credeam că o să ajung până aici. Visam, îmi imaginam că sunt pe scenă la Românii au talent și cânt…acum chiar sunt aici. Nu-mi vine să cred! Mă sperie că o să greșesc, că lumea o să mă judece, de fapt, încă mă judecă. Într-un fel, unii spun despre mine lucruri neadevărate și asta mă doare. Mulţi îmi zic să renunţ la muzică pentru că nu am voce. Asta mă apasă cel mai tare”, a mărturisit concurenta, înainte de urca pe scena de la Românii au talent.

Ce înălţime are, de fapt, Andra și ce legătura are concurenta din Târnăveni, județul Mureş, cu dezvăluirea juratei? Întâlnirea cu simpaticii Pavel Bartoș și Smiley i-a dat curaj, așa că Alesia a ieșit în fața jurațior zâmbitoare și puțin mai relaxată. Apariția ei i-a atras atenția imediat Andrei, care i-a admirat portul popular și a observat un detaliu ce a pus-o pe gânduri.

Andra: – Vai, ce înaltă eşti! Cât ai în înălţime?

Alesia Vornicu: – 1,65 de metri.

Andra: – Wow, cât mine! Şi ai abia 11 ani… Succes pentru ce ai pregătit!

Ce înălţime are, de fapt, Andra
Andra, la Românii au talent

„Am crezut că o să plec acasă”

Alesia a ales să interpreteze o melodie din folclorul românesc, dificilă, din punct de vedere tehnic, greu de înțeles și „simțit” de o copilă de doar 11 ani. Andi Moisescu a fost sincer și i-a spus că piesa nu a avantajat-o. Andra, în schimb, a fost ceva mai înțelegătoare: „Ai o voce foarte frumoasă, dar s-au auzit toate floricelele şi la astea mai trebuie lucrat puţin”, i-a explicat artista.

Concurenta a plecat acasă cu trei de „DA” ceea ce înseamnă că s-a calificat pentru a doua etapă a competiției. Alesia și-a păstrat calmul, până la ieșirea de pe scenă, însă în culise a explodat de fericire: „Am rămas blocată când am văzut scena aia mare, juraţii şi „X-urile” alea mari… Am crezut că o să plec acasă”.

Cum se împart banii în cuplul lor?
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...