Florin Călinescu, moment genial la Românii au talent. ”Nu mai poți să fii lebădă la 45 de ani”. Smiley a râs de față cu concurentul

Iancu Andreea, Mirabela Năstase 30.04.2021, 22:38

Momentul lui Marius Merdicos, un tânăr de 17 ani, din Eforie Nord, din ediția 25 a show-ului Românii au talent, a stârnit reacții la masa juriului. Inegalabilul Florin Călinescu a reușit să condimenteze prestația excepțională a dansatorului cu un moment genial, dar și să îl facă pe Smiley să râdă de față cu concurentul. Astfel, actorul a adus zâmbetul pe buzele juraților și al tânărului după un moment extrem de emoționant.

Moment genial la Românii au talent. Cum a reușit Florin Călinescu să îl facă pe Smiley să râdă de față cu concurentul

O prestație aproape fără cusur a tânărului din Eforie Nord i-a lăsat mască de uimire pe cei patru jurați ai emisiunii Românii au talent. Momentul lui Marius Merdicos a fost aplaudat deopotrivă de membrii juriului și de public, după ce tânărul și-a dezvăluit talentul la dans contemporan. Mișcările de balet combinate cu cele moderne, pe un fundal sonor emoționant, au completat prestația de pe scena emisiunii de la PRO TV. Însă ceea ce a reușit să uimească a fost replica lui Florin Călinescu, care a stârnit amuzamentul juraților, ba chiar l-a făcut pe Smiley să râdă de față cu concurentul. Înainte însă, actorul a ținut să aprecieze momentul artistic al tânărului, comparându-l cu un celebru actor, poreclit „Marele Chip de Piatră”, prin prisma grimasei sale serioase.

Mie nu îmi place să vorbesc prea mult despre dansuri pentru că tot numărul tău m-am gândit la unul dintre cei mai importanți filosofi ai filmului mut, Buster Keaton, comicul trist. Exact fața lui, fără nicio grimasă, acum poate te umanizez puțin, dar m-am gândit tot timpul la seriozitatea și greutatea abordării tale, a precizat Călinescu.

Florin Călinescu l-a făcut pe Smiley să râdă de față cu concurentul
Momentul de dans contemporan de la Românii au talent a stârnit reacții la masa juriului

Prestația a fost apreciată de toți membrii juriului

Toți cei patru jurați au lăudat performanța tânărului dansator, care a reușit să îi emoționeze deopotrivă. Smiley a apreciat pasiunea cu care Marius s-a implicat în dansul său, în timp ce Andra a fost impresionată de munca și dedicarea cu care a reușit să facă față acestui moment intens.

Foarte frumos și foarte emoționant acest moment, a remarcat Alexandra Dinu la finalul prestației concurentului.

Eram foarte curios cum ar privi colegii tăi acestei pasiuni. E clar că ești pasionat și că asta iubești să faci și că probabil vei face toată viața ta. Mi se pare că ți-ai ales foarte bine ce ai de făcut, potrivit la ceea ce simți. Felicitări pentru dans și pentru moment în sine, a fost și intervenția lui Smiley.

Marius, a fost o prestație bună, reușită, muncită. S-a văzut munca și dedicarea cu care o faci. Sunt multe de spus când e perfect totul, a spus Andra, care a și dat primul vot pozitiv pentru concurent.

Florin Călinescu l-a făcut pe Smiley să râdă de față cu concurentul
Smiley a râs chiar de față cu concurentul după replica lui Florin Călinescu

Replica lui Florin Călinescu, care a adus hohote de râs la masa juriului

Dincolo de emoția cu care i-a încărcat concurentul pe toți cei care au vizionat momentul său, o replică de-ale lui Florin Călinescu a stârnit hohote de râs la masa juriului de la Românii au talent. Actorul a ținut să remarce faptul că dansatorii își dedică viața acestei arte și ajung să se epuizeze rapid, în ciuda vârstei lor. Acesta i-a comparat cu o lebădă, remarca sa reușind să îl facă pe Smiley să izbucnească în râs, de față cu concurentul, care a primit la finalul prestației patru de DA din partea tuturor membrilor juriului.

Acum îmi dau seama de ce toți dansatorii, cel puțin de contemporan, aveți un destin al fluturelui care se apropie de lumânare nu de bec pentru că de fapt ardeți foarte repede. E un destin destul de scurt al dansatorului, în general. Nu poți să fii lebădă la 45 de ani, decât poate moartă prin spate, prin stuf, a ținut să precizeze actorul Florin Călinescu înainte de momentul verdictului său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...