Ce îi răspunde Mircea Diaconu lui Dragoș Bucur, după dezvălurile uimitoare făcute. Reacție total neașteptată

Diana Radu 08.11.2019, 12:43
Ce îi răspunde Mircea Diaconu lui Dragoș Bucur, după dezvălurile uimitoare făcute. Reacție total neașteptată

Mircea Diaconu, candidatul la prezidențiale susținut de ALDE și de ProRomânia răspunde acuzațiilor aduse de actorul Dragoș Bucur, conform cărora Diaconu l-ar fi lăsat să doarmă pe un hol de teatru în Viena. Mircea Diaconu spune că nu l-a pus să doarmă pe coji de nucă pe Dragoș și că a fost alegerea lui să se reorienteze profesional.

Replica lui Mircea Diaconu la acuzațiile aduse de prezentatorul de televiziune și fostul actor Dragoș Bucur

Prezentatorul de televiziune le-a povestit prietenilor săi din mediul online o întâmplare care nu-i face deloc cinste lui Mircea Diaconu. Mai cu seamă, este vorba despre un eveniment care nu este deloc în concordanță cu principiile, credințele, speranțele și viața pe care le-o dorește românilor în clipurile video din campania pentru prezidențiale care tot bânduie în tot mediul online în această perioadă de foc.

Actorul a povestit despre un turneu în care a fost victima eșecului lui Diaconu ca actor, profesionist, om politic și chiar și om. Candidatul la alegerile prezidențiale a insistat vehement să-l lase pe moderatorul emisiunii „Visuri la cheie” să doarme pe holul teatrului din Viena.

Despre această întâmplare, Mircea Diaconu a declarat pentru Adevărul că situația nu a fost atât de dezastruoasă pe cât încearcă să insinueze Dragoș Bucur, mai ales că nu l-a pus să doarmă pe coji de nucă, ci pe un hol.

”L-am pus pe coji de nucă? Sau ce vrea să spună acum? Asta e părerea lui? Teatrul se face pentru teatru. Nu e o zonă de spa sau de fiţe, ca să confundăm cu altceva. La ce se referă el, că e tendenţioasă afirmaţia, e un hol de teatru. Acolo a dormit toată trupa, cu mine în cap”, a spus Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu: ”Nu l-am pus pe coji de nucă. Teatrul nu e zonă de fiţe”

Mircea Diaconu răspunde acuzațiilor aduse de Dragoș Bucur
Mircea Diaconu răspunde acuzațiilor aduse de Dragoș Bucur

De asemenea, Mircea Diaconu spune că își aduce aminte cu lux de amănunt cum au stat lucrurile în perioada în care el și Dragoș Bucur au făcut parte din aceeași echipă de teatru. Mai mult, Diaconu spune că Dragoș nu era un actor serios și că acesta s-a reprofilat pentru a câștiga mai mulți bani.

”Da, cum să nu! Au fost o mulţime de asemenea momente. La Viena am jucat ani de zile. Am jucat într-un teatru dormind într-un teatru, pentru că nu erau bani să mergem la hoteluri de niciun fel. Nu erau bani să avem măcar un şofer. Eu conduceam maşina, chiar dacă nu jucam în spectacol. Făceam mii de kilometri ca să jucăm teatru. Asta se întâmpla acolo. Nu a fost un hol de gară de nu ştiu ce, de Gara de Nord. Nu l-am pus pe el doar acolo. Şi acum, dacă ajung preşedinte eu va trebui să fiu primul care trăieşte sau se poartă cu bun-simţ, fără să arunce cu SPP-uri de tot felul. 

Da, e minunat. Dormi în teatru, în cabină. Eu, după ce am terminat facultatea, am dormit trei ani în cabină, la teatru. Şi eram fericit că eram acolo. Dacă el nu are chestia asta, iar eu am văzut că nu o are, că e cu reclame şi aşa mai departe. Sunt oameni care umblă după bani. Noi nu câştigăm bani în meseria asta. Nu sunt mulţi bani. Sunt puţini. Dacă vrei bani, iar asta i-am spus la un moment dat. Într-o seară Dragoş Bucur, ţin minte că era un spectacol programat la Nottara, mi-a zis că nu poate să vină. Păi, cum să nu vii? E spectacol programat. În meseria noastră primează teatrul. Restul se mai amână, se mai nu ştiu ce. El spune: „Domne, eu am un contract şi câştig şase mii de dolari”, Bine, dar alege. Nu am nicio problemă. Alege! A ales şi a plecat la 6.000 de dolari. Teatrul se face cu sufletul şi cu dăruirea, nu cu spa-urile” , a mai spus Mircea Diaconu.