Ea este iubita lui Codin Maticiuc. Cum arată femeia care l-a făcut tată pe actor

Redacția IMPACT 29.10.2019, 13:45
Ea este iubita lui Codin Maticiuc. Cum arată femeia care l-a făcut tată pe actor

Codin Maticiuc, actorul și omul de afaceri supranumit „Craiul de Dorobanți” a devenit tată pentru prima dată anul acesta, în luna aprilie. Dacă fetița sa, Smaranda a devenit deja cunoscută pe rețelele sociale, mama acesteia și iubita lui Codin Maticiuc a ales să stea departe până acum de lumina reflectoarelor. Pentru Codin Maticiuc viața este cât se poate de frumoasă, atât în plan profesional, cât și în cel personal. Acasă este așteptat în fiecare zi de fetița sa Smaranda, în vârstă de cinci luni, pe care Codin o adoră. Tot acasă îl așteaptă și mama micuței, care a decis să nu se expună în spațiul public.

 

Cum arată iubita lui Codin Maticiuc?

Vedeta a postat pe pagina sa personală de Instagram o fotografie în care apare și mama fetiței, deși nu în totalitate.

„Are părul negru, are 30 de ani și uneori când ne întâlnim cu mai mulți oameni îmi spune să fiu politicos. Ea se comportă ca orice mamă. (…) Îmi place de Codin, e drăguț și de la el am învățat engleza”, ne-a dezvăluit juniorul lui Codin, Mario.

Proaspăta mămică, în vârstă de 30 de ani, s-a pozat cu fetița în brațe și i-a trimis fotografia lui Codin, care era nerăbdător să se întoarcă acasă la ele, după este descris chiar în imagine.

Iubita lui Codin Maticiuc și mama fetiței sale Smaranda

 

Întrebat de o posibilă căsătorie, Codin Maticiuc spune că atât el cât și iubita sa nu crede în căsătorie, însă, cu toate acestea, nu exclude această variantă în mod definitiv. Codin Maticiuc a surprins pe toată lumea atunci când  a anunțat că va deveni tătic, mai ales că nu se știe cine este iubita lui, preferând să o țină departe de ochii lumii, potrivit cancan.ro. Cei doi s-au iubit în secret, iar din rodul dragostei lor a ieşit o fetiţă foarte frumoasă. Dacă despre Codin Maticiuc ştim aproape totul, despre iubita se cunosc foarte puține aspecte, preferându-se astfel discreția, conform aceleiași surse.

 

Urmăriți Impact.ro și pe