Ce îi pregătește George Burcea fostei soții. Asta o să fie o adevărată lovitură pentru Andreea Bălan

Ce îi pregătește George Burcea fostei soții. Asta o să fie o adevărată lovitură pentru Andreea Bălan

George Burcea îi pregătește o adevărată lovitură fostei lui soții, cântăreața Andreea Bălan. El a anunțat că, în curând, întreaga țară va afla adevărul despre artistă.

Ce lovitură pregătește George Burcea pentru Andreea Bălan

După ce s-a simțit umilit, luni la rând, după ce el și Andreea Bălan s-au despărțit, actorul George Burcea a hotărât să demonteze toate minciunile pe care le-ar fi spus artista.

George Burcea va face toate dezvăluirile despre Andreea Bălan într-o carte. Fostul soț al artistei a început să lucreze la această carte încă din timpul mariajului cu ea. El vrea să o lanseze în luna octombrie, după cum au declarat, în exclusivitate pentru Playtech.ro, surse din anturajul actorului.

Andreea va tremura când va auzi că George povestește, fără menajamente, episoade din căsnicia lor”, au spus apropiați ai lui George Burcea, pentru Playtech.ro.

Ce îi pregătește George Burcea fostei soții. Asta o să fie o adevărată lovitură pentru Andreea Bălan

Care a fost principalul motiv de ceartă între George Burcea și Andreea Bălan

În această carte, George Burcea va dezvălui, între altele, că Andreea Bălan obișnuia să îl umilească, pentru că el câștiga mult mai puțini bani decât ea.

„Andreea îl făcea să se simtă ca o femeie de serviciu în casă. Îl înjosea”, au spus aceleași surse, pentru Playtech.ro.

Se speculează că lansarea cărții lui George Burcea despre Andreea Bălan ar putea fi o clauză a contractului pe care el l-a semnat cu Pro TV, unde participă la reality show-ul „Ferma. Orășeni vs Săteni”.

George Burcea a schimbat macazul către Pro TV, după ce un proiect cu Antena 1 a fost dat peste cap de pandemia de coronavirus. Mai exact, el trebuia să joace în următoarea producție a Ruxandrei Ion.

Fostul soț al Andreei Bălan ar primi 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută la „Ferma. Orășeni vs Săteni”. Premiul la finalul acestui reality-show este de 50.000 de euro.

Ce îi pregătește George Burcea fostei soții. Asta o să fie o adevărată lovitură pentru Andreea Bălan

George Burcea, acuzat că ar fi lovit-o pe Andreea Bălan

Andreea Bălan a publicat pe internet, la un moment dat, un mesaj din care se înțelegea că a fost lovită de George Burcea. Cântăreața a refuzat să dezmintă acest lucru, în ciuda insistențelor lui.

„George are multe defecte, însă niciodată nu ar lovi o femeie. Din contră, este implicat în multe campanii anti-violență, ba chiar scrie și o carte pe marginea acestui subiect. S-au mai certat și ei, ca orice familie, au mai ridicat vocea unul la altul, că așa e în prag divorț. Însă niciodată să o bruscheze, să o lovească.

El i-a cerut Andreei să dezmintă public faptul că ar fi fost agresiv fizic, însă ea e foarte relaxată și consideră că nu a greșit cu nimic prin acea postare, pur și simplu oamenii au interpretat altfel un vers dintr-o melodie. Și, desigur, Andreea nu a dezmințit nimic”, au declarat atunci surse din anturajul lui George Burcea, pentru impact.ro.

Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan se va finaliza la 1 octombrie, conform unor surse apropiate cântăreței. Cei doi s-au despărțit după o relație de patru ani și au, împreună, două fetițe.

Andreea Bălan, jurată a emisiunii „Te cunosc de undeva!”, și-a refăcut deja viața amoroasă. Artista formează un cuplu, de câteva luni, cu Tiberiu Argint.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI