Cine este și cum arată cumnata Andreei Bălan. Imaginea care arată ce relație există, de fapt, între cele două

Andreea Bisinicu 22.09.2020, 21:17
Cine este și cum arată cumnata Andreei Bălan. Imaginea care arată ce relație există, de fapt, între cele două

Au trecut mai bine de trei luni de când Andreea Bălan, jurat al emisiunii „Te cunosc de undeva!” și  Tiberiu Argint formează un cuplu. Totul merge ca pe roate, iar relația dintre artista și familia actualului ei iubit este foarte bună.

Andreea Bălan are o relație fabuloasă cu sora iubitului ei

Chiar dacă cei doi amorezi nu se afișează, încă, împreună în social media, postările făcute în aceleași locuri, în același timp, le dau tuturor de înțeles că sunt bine mersi. Mai mult, cântăreața și cel care i-a furat inima par de nedespărțit.

Fanii frumoasei artiste s-au întrebat cum anume se înțelege Andreea cu familia iubitului său, Tiberiu Argint. Chiar dacă nu și-au făcut publică relația, e clar faptul că se simt tare bine unul în compania celuilalt și lucrurile merg conform planurilor.

Cine este și cum arată cumnata Andreei Bălan. Imaginea care arată ce relație există, de fapt, cele două
Tiberiu Argint și sora lui, Silvia, de care Andreea Bălan este tare apropiată

Mai mult, cei mai curioși dintre internauți i-au tot întrebat, atât pe Andreea, cât și pe Tiberiu, dacă sunt împreună, pe rețelele de socializare. Niciunul dintre cei doi nu le-au răspuns indiscreților, până în acest moment.

Ultima postare de pe contul ei de Instagram demonstrează cât de apropiată este fosta componentă a trupei Andre de sora lui Tiberiu, Sonia. Recent, Andreea Bălan a publicat un video, pe contul ei de instragram, în care dansează, iar „cumnata” ei i-a transmis mai multe inimioare, semn că cele două se înțeleg foarte bine. La rândul ei, cântăreața i-a răspuns tot cu o serie de inimioare.

Ultima postare a solistei de pe Instagram a scos la iveală faptul că artista este destul de apropiată și de sora lui Tiberiu, Sonia.Mai exact, Andreea Bălan a publicat un video în care dansează, iar ‘cumnata’ ei a ținut să îi transmită mai multe inimioare, semn că cele două se înțeleg foarte bine. La rândul ei, cântăreața i-a răspuns tot cu inimioare.Apropiații solistei susțin că Tiberiu Argint a cucerit-o rapid pe blondină. Până în acest moment, niciunul dintre cei doi nu și-au făcut publică relația, însă i-au dat de gol fotografiile puse separat pe rețelele de socializare, în care se vedea că sunt în același loc.„Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult’, notează Wowbiz.

Apropiații solistei susțin că Tiberiu Argint a cucerit-o rapid pe blondină. Până în acest moment, niciunul dintre cei doi nu și-au făcut publică relația, însă i-au dat de gol fotografiile puse separat pe rețelele de socializare, în care se vedea că sunt în același loc.

„Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult”, au scris cei de la Wowbiz.

Au fost prinși împreună, la mare, în ipostaze drăgăstoase

Andreea Bălan și noul ei iubit au fost văzuți prima dată împreună, la malul mării, în Vama Veche. De atunci, cei doi nu se mai ascund. Mai mult, zilele trecute au fost surprinși ca doi adolescenți îndrăgostiți, la un restaurant din București

Andreea Bălan și-a anunțat fanii că va lansa o piesă nouă, intitulată „Poveste de toamnă.” Binențeles, fanii cântăreței sunt convinși că melodia îi este dedicată noului său iubit, care a reușit să-i readucă zâmbetul pe buze.

Divorțul de actorul George Burcea va fi finalizat la 1 octombrie, spun cunoscuții blondinei. Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit după o relație de patru ani. Cei doi au, împreună, două fetițe: Ella și Clara.