George Burcea, adevărul dureros despre despărțirea de Andreea Bălan. Ce se întâmplă acum între el și fosta soție: “Eu stau cu mama soacră, ea pleacă la iubitul ei”

George Burcea a vorbit despre motivul dureros al despartirii de Andreea Balan

George Burcea a făcut public unul dintre motivele pentru care a ales să se despartă de Andreea Bălan. Actorul s-a înscris la emisiunea Ferma, de la Pro TV, iar de acolo a început să dea detalii despre care nu a vrut să vorbească niciodată, până acum.

George Burcea a vorbit despre motivul dureros al despărțirii de Andreea Bălan

Izolat la Ferma, împreună cu ceilalți concurenți, George Burcea a început să se destăinuie. Se vede că are multe de spus, dar încă este reținut. Cu toate acestea, actorul a vorbit în premieră despre unul dintre motivele care par a fi dus la ruptura dintre el celebra sa soție. 

George Burcea a părăsit căminul conjugal, iar opinia publică a rămas cu gura căscată, mai ales că cei doi soți păreau mai uniți ca niciodată, mai ales după problemele la naștere pe care artista le-a avut, iar soțul su i-a fost mereu alături. Acum, actorul a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat, dar i despre situația în care se află acum.

George Burcea a vorbit despre motivul dureros al despartirii de Andreea Balan

George Burcea a vorbit despre motivul dureros al despartirii de Andreea Balan

Actorul George Burcea participă la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV

”A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.

Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Stă acasă cu copiii, iar fosta sa soție pleacă la iubit

Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine. Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. 

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a spus George Burcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI