Andreea Bălan, ipostază de senzație la plajă! Ce au observat fanii când s-au uitat mai bine la poză

Elena Avramescu 13.09.2020, 16:19

Andreea Bălan este într-o formă de zile mari. Se pare că separarea de George Burcea îi priește, fiindcă vedeta arată mai bine ca niciodată. Sau de vină pentru trupul ei impecabil poate să fie și noua cucerire a acesteia, fiindcă de când se vede cu Tiberiu Argint, aceasta este toată numai un zâmbet și parcă arată mai bine ca niciodată.

Andreea Bălan, ipostază de senzație la plajă

În urmă cu câteva ore, Andreea Bălan a postat o poză provocatoare pe Facebook, în care apăre într-un costum de baie minusul în timp ce se afla la o piscină. Astfel că toți fanii au observat cât de bine poate să arate, mai ales că a trecut și prin două sarcini. Artista chiar are un trup de invidiat.

„Iubesc soarele si marea?☀️?? Va recomand Agentia Ideal Travel Tour pentru vacante superbe ?” a scris Andreea în dreptul pozei de pe rețeaua de socializare, la acre a adunat rapid mii de like-uri. Fanii au reacționat imediat și i-au comentat la poză, complimentând-o pentru cât de bine arată.

„Fiecare mămică are momente când trebuie sa se relaxeze singură sa își încarce bateriile la fel as face și eu dacă as avea o bunicuta sa stea cu nepotul,relax plăcut!!!❤❤❤, Superbă, Ești foarte frumoasa și sexy, relaxare plăcută ? ? ? ✌️ ? ?, Cea mai frumoasa femeie din România ??, Superbă!❤❤❤❤?”sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Andreea Balan, ipostaza de senzatie la plaja
Andreea Balan, ipostaza de senzatie la plaja

George Burcea vrea să se împace cu Andreea Bălan?

Actorul a făcut un anunț surprinzător despre Andreea Bălan, astfel că a recunoscut că își dorește să se împace cu fosta lui soție. George Burcea a declarat că așteaptă din partea cântăreței o posibilă împăcare. Acesta susține că Andreea Bălan va rămâne mereu în sufletul lui și nu numai. George a spus povestea din spatele tatuajelor sale, unele dintre acestea fiind chiar cu Andreea.

„Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei, iar acest tatuaj va fi aici mereu. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg, dacă mă despart de ea. În momentul în care ai un background asemănător ca al meu, adică unde o familie se destramă că mama venea foarte rar acasă sau că pe tata l-am văzut prima dată la 18 ani, rata să destrami și tu familia la rândul tău este destul de mare. Toate traumele din copilărie, toate greutățile, toate lacrimile te-au făcut să ajungi pe calea asta”, a declarat în urmă cu câteva zile, George Burcea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...