Ce făcea Irina Rimes, pentru bani, în Republica Moldova. ”Trebuia să trăiesc și eu”

Mirabela Vasile 14.09.2020, 13:38
Ce făcea Irina Rimes, pentru bani, în Republica Moldova. ”Trebuia să trăiesc și eu”

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă puțini știu cât de greu i-a fost cântăreței înainte de succesul fulminant. Vedeta a ajuns în țara noastră în 2013, fără vreun plan bine pus la punct. Lipsurile financiare au obligat-o pe aceasta să-și vândă creațiile muzicale în Republica Moldova, însă declară că era la fel de fericită ca acum, când este un artist de succes.

Ce s-a întâmplat de fapt în viața artistei

Irina Rimes a produs prima melodie care a avut succes fuliminant ”Visele” la cada de producție Quantum Music, în 2016. Artista s-a născut la finalul verii, pe 27 august 1991. Independența spune că și-a câștigat-o după ce s-a mutat în România. Chiar dacă banii nu veneau și eșecurile muzicale erau dese, vedeta nu și-a pierdut speranța și a încercat până când a dat lovitura.

Cântăreața a recunoscut cu sunt perioade când muncește foarte mult, dar sunt și zile când se desprinde și nu face nimic.

”Toate orele şi uneori deloc. Ziceam, la un moment dat, că mi-am ales această profesie pentru că nu vreau să mă trezesc dimineaţa să mă duc la serviciu. Dar am de făcut mult mai mult decât dacă m-aş fi trezit la 8.00 să merg la serviciu şi m-aş fi întors acasă la 18.00. Trebuie să-ţi gândeşti strategia încontinuu şi s-o urmezi. Eşti pe barba ta. Dacă dai fail (n.r. – eşec), vinovăţia tot asupra ta cade. Dar şi succesul, dacă-l ai, e cel mai plăcut lucru, vezi că munceşti şi vin roadele.”, a spus Irina Rimes pentru Adevărul.

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Cum a trecut peste lipsurile financiare

Artista a mărturisit că se bucură de lucrurile mici la fel cum se bucură și de lucrurile mari. Aceasta spune că era fericită și când s-a lovit de momente de cumpănă. Aceasta a povestit că nu are perioade negre de care să-și aducă aminte şi spune că înainte de „Visele“ nu era foarte bine financiar, cu o rație de 30 de lei în buzunar de cheltuit zilnic. Mergea însă cu soțul ei, într-un magazin mare, unde totul era mai ieftin, căuta cele mai ieftine produse. Când ajungea acasă, erau foarte mulţumiţi.

”Când am făcut „Despre el“, care s-a născut într-o săptămână şi ceva, nu m-am gândit deloc la faimă. Voiam să scot repede din mine tot ce simţeam – am scris piesele alea cu dedicaţie. Venea ceva de sus şi eu scriam cuvintele şi le cântam pe linia compusă la pian. A fost un fenomen interesant şi nou pentru mine.”, mai spune artista.

Urmăriți Impact.ro și pe