Reproșuri pline de nervi pentru Irina Rimes: obligată să-și ceară scuze. Ce a greșit vedeta

Redacția IMPACT 25.03.2020, 13:33
Reproșuri pline de nervi pentru Irina Rimes: obligată să-și ceară scuze. Ce a greșit vedeta

Jurata de la PRO TV a întâmpinat anumite probleme, de curând. Irina Rimes a primit reproșuri pline de nervi, iar ulterior a fost pusă să își ceară în public scuze. Artista a trecut prin toate acestea în plină pandemie, deși se izolase la domiciliu.

Reproșuri pline de nervi pentru Irina Rimes, în plină pandemie

Irina Rimes a urmat regulile impuse de autorități și a decis să se izoleze. Tânăra artistă originară din Republica Moldova a apelat la metode distractive prin care să își ocupe timpul rămas liber. Aflată în compania prietenelor ei, artista a făcut prea multă gălăgie. Din acest motiv, a fost sancționată de vecini, printr-un mesaj pe un grup de Facebook, din complexul rezidențial în care locuiește.

Artista stă într-un bloc din Pipera, fiind vorba de același în care stau și Raluka, dar și Ana Baniciu. Cele trei s-au filmat cu câteva zile în urmă, când cântau și se distrau, iar imaginile au ajuns rapid pe contul de Instagram al vedetei.

Reproșuri pline de nervi pentru Irina Rimes obligată să-și ceară scuze. Ce a greșit vedeta1
Jurata de la Vocea României a primit o critică aspră pe grupul de Facebook al blocului în care locuiește (sursă foto: click.ro)

Se pare că distracția lor n-a fost chiar pe placul tuturor, pentru că vecinii s-au sesizat foarte repede. Pe respectivul grup online din care face parte și Irina Rimes a fost publicat un mesaj, de către o vecină nervoasă. Deranjată de faptul că muzica se auzea la un volum peste limita cu care era obișnuită, femeia a luat măsuri. A transmis un mesaj prin care i-a comunicat că are copii pe care încearcă să îi adoarmă, dar fără succes. Reclamația a fost aprobată de alte cinci persoane, semn că și alți vecini au fost deranjați de zgomotele îndelungate.

Jurata PROTV, obligată să-și ceară scuze public

„Rog petrecăreții să lase volumul mai jos. Unii au și copii care încearcă să doarmă, deși duduie pereții…”, i-a transmis vecina, Irinei Rimes.

Reacția artistei n-a întârziat să apară, iar Irina Rimes și-a cerut scuze în mod public, prin intermediul secțiunii de comentarii.

 „Sigur, ne scuzați. Ne plictisim izolare, e sâmbătă seara”, a scris Irina Rimes, potrivit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe