Ce face Liviu Dragnea, de fapt, în închisoare. Detaliile despre fostul lider PSD, incredibile

Ioana Bucur 26.02.2021, 13:22
Ce face Liviu Dragnea, de fapt, în închisoare. Detaliile despre fostul lider PSD, incredibile

Ce face Liviu Dragnea, de fapt, în închisoare. Detalii incredibile despre fostul lider PSD au fost scoase la lumină de unul dintre cei mai importanți oameni din partid.

Ce face Liviu Dragnea, de fapt, în închisoare

Departe, dar mereu prezent, mereu implicat în fiecare decizie a partidului pe care l-a condus. Ce ar face Liviu Dragnea, de fapt, în închisoare. Un fost prim-ministru a făcut dezvăluiri incredibile despre fostul lider al social-democraților. În cartea-interviu publicată de Viorica Dăncilă, fostul premier vorbește fără menajamente despre perioada în care a ocupat o funcție importantă în stat. Câteva nume ale unor personaje controversate își fac apariția în multe dintre paginile volumului. Este vorba despre colegii săi din PSD, Marcel Ciolacu, Adrian Gâdea, Paul Stănescu și, nu în ultimul rând, Liviu Dragnea, despre care susține că este motivul pentru care nu a fost trecută pe listele de la alegerile parlamentare.

Viorica Dăncilă a dezvăluit ce face Liviu Dragnea, de fapt, în închisoare. Ea crede că fostul lider PSD o urăște și și-ar fi folosit influența pe care încă o mai are în partid pentru a se asigura că numele ei nu va fi inclus pe nicio listă cu candidați la alegerile parlamentare din anul 2020.

„Cred că mă urăște, altfel nu îmi explic de ce, în închisoare fiind, a dat telefoane la oameni prin județ pentru a nu mă pune pe liste la parlamentare”, spune Dăncilă.

Ce face Liviu Dragnea, de fapt, în închisoare
Viorica Dancila. Inquam Photos / George Calin

„Nu mi-a fost teamă de ei”

În aceeași carte, Viorica Dăncilă dezvăluie că s-a simțit singură, că nu a avut niciun sprijin în luptele din interiorul partidului și că nu s-a temut nicio clipă de adversarii săi. A mai dezvăluit și că este convinsă că va veni momentul în care aceștia vor fi condamnați atât de oameni cât și de partid pentru răul pe care l-au făcut.

„Da, eram singură în fața a cinci bărbați. Nu mi-a fost teamă de ei. Acum știu că, la un moment dat, vor fi condamnați de oameni și de partid, pentru că au făcut foarte mult rău. Ei spun că Liviu Dragnea a făcut rău acestui partid.

Da, Liviu Dragnea a făcut rău PSD-ului, dar și ei periclitează partidul prin modul duplicitar de a acționa. Îl acuză pe Dragnea că a modificat legile justiției… Păi ei erau în Parlament”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Clipe grele pentru Liviu Dragnea

Recent, reprezentantul legal al fostului lider PSD a declarat că Liviu Dragnea are parte de clipe grele în închisoare. Avocatul Flavia Teodosiu susține că politicianului i se încalcă în mod flagrant anumite drepturi.

„Domnul Dragnea trebuia să fie repus în dreptul de a munci în temeiul art. 78 din legea 254/2013 conform unei Sentinţe penale din 14 ianuarie 2021. E o încălcare flagrantă a drepturilor lui Dragnea şi o modalitate de a-l împiedica să-şi exercite drepturile. Dl. Dragnea a invocat imediat Ordinul Ministrului Sănătăţii 1819/27.10.2020 care dispune clar faptul că: “8. Pacientul pozitiv nu mai trebuie retestat RT-PCR timp de 90 de zile de la vindecare, cu excepția persoanelor cu imunodepresii severe sau a celor care dezvoltă simptomatologie clar sugestivă”, a mai adăugat Flavia Teodosiu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...