Ce meserie are acum Viorica Dăncilă. ”Am stat și cu familia, dar nu sunt șomeră”

Redacția IMPACT 20.02.2021, 19:01
Ce meserie are acum Viorica Dăncilă. ”Am stat și cu familia, dar nu sunt șomeră”

După eșecul de la alegerile prezidențiale din 2019, fostul lider al Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, a ales să activeze în sectorul privat. 

Ce meserie are acum Viorica Dăncilă?

Am avut o perioadă în care am stat acasă cu familia, în Bucureşti, am acordat şi acord consultanţă mai multor firme private. Nu sunt şomeră, cu toate că unii şi-ar fi dorit acest lucru. Sunt membru de partid, nu am mai activat într-o organizaţie“, a declarat Viorica Dăncilă, pentru Aleph News.

Fostul premier a declarat că a rămas membru în partidul pe care, acum ceva timp, îl conducea, întrucât se identifică cu ideologia promovată de acesta. “Am rămas membru de partid pentru că voi rămâne social democrată. Nu activez în nicio organizaţie pentru că ceea ce s-a întâmplat după alegerile prezidenţiale m-a dezamăgit foarte mult şi m-a făcut să stau pe margine, nu pentru că mi-aş fi dorit eu acest lucru, ci impus de actuală conducere (a PSD)“, a adăugat ea.

Partea ei de adevăr

Viorica Dăncilă a lansat recent o carte autobiografică, “Viorica Dăncilă – partea ei de adevăr”, în care descrie relația cu mai mulți actori cheie din cariera sa, inclusiv Liviu Dragnea și Marcel Ciolacu, actualul lider PSD.

În cadrul declarațiilor oferite pentru Aleph News, Viorica Dăncilă a criticat actuala conducere PSD, respectiv pe Marcel Ciolacu și Paul Stănescu.

Marcel Ciolacu ii ironizeaza pe liberali

M-am gândit la schimbări în cadrul PSD. Să ştiţi că nu este totul la voia întâmplării. Tot ceea ce am spus sper că va conduce la reacţia oamenilor din teritoriu, oameni pentru care alţii au hotărât fără să-i întrebe, vor conduce la o schimbare de atitudine în PSD şi o schimbare a conducerii PSD, pe care o consider o conducere foarte slabă, o conducere care nu ştie să facă opoziţie sau nu vrea să facă opoziţie, o conducere care s-a bazat ascensiunea în aceste funcţii, mă refer la Marcel Ciolacu şi la Paul Stănescu, pe trădare şi pe a da jos propriul guvern“, spune ea.

L-au acuzat foarte mult pe Liviu Dragnea. Că a dat jos două guverne, este adevărat, nu trebuia făcut acest lucru, dar Liviu Dragnea a ieşit public şi a spus că Guvernul Grindeanu trebuie să pice, Guvernul Tudose trebuie să pice.

Acum, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu au făcut acest lucru, dar nu au avut curajul să iasă în faţă şi să spună aceste lucruri şi au lucrat aşa cum ştiu ei mai bine, cu multă laşitate, dar cu foarte multă implicare pentru a obţine aceste funcţii. Eu sper că în PSD să nu mai avem yesmani, care sunt de acord întotdeauna cu ceea ce spune şeful şi că fiecare organizaţie să-şi impună punctul de vedere pentru că anumite decizii schimbă traiectoria unui partid şi, de ce nu, traiectoria unei ţări”, a adăugat Viorica Dăncilă.

 

Urmăriți Impact.ro și pe