Ce a făcut-o pe Viorica Dăncilă să plângă la TV. “Am trăit cu o teamă în suflet. Acum regret”

Cristian Cojocaru 22.02.2021, 20:30
Ce a făcut-o pe Viorica Dăncilă să plângă la TV. “Am trăit cu o teamă în suflet. Acum regret”

Fostul premier al României a fost invitată în cadrul emisiunii de la Kanal D, ”Teo Show”. Astfel, Viorica Dăncilă a mărturisit în cadrul lucruri care au lăsat să iasă la suprafață și partea sa emoțională dar care totodată au făcut-o să și plângă.

Viorica Dăncilă a ajuns să plângă la TV

Fostul premier, Viorica Dăncilă, povestește momente emoționante din viața sa. Aceasta nu ezită să mărturisească în cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir povești din viața personală. Aceasta se laudă cu o căsnicie minunată dar și cu un copil pe măsură și consideră că este un om normal și modest, care nu face rabat în a primi căldură din partea familiei sale.

“Am 38 de ani de căsătorie şi un copil minunat. Dumnezeu mi-a dat o familie minunată. Sunt un om normal, un om modest, care se bucură de căldura familiei. Sunt un om puternic, dar am nevoie de un sprijin. Familia m-a încurajat mereu să merg înainte, să nu renunţ.” a mărturisit Viorica Dăncilă.

Dăncilă se confesează că fiul ei este adoptat și că a încercat mereu să îi fie alături, atât în rolul de mamă cât și în cel de prietenă. Omul politic afirmă că a decis să facă acest pas la doar 26 de ani, când deja avea o meserie și se afla pe picioarele sale.

”În ceea ce îl priveşte pe băiatul meu, să ştii că i-am fost şi mamă, dar şi prietenă. Am încercat mereu să fac un scut în jurul lui Victor, dar oameni rău intenţionaţi l-au minţit, jignit. Aveam 26 de ani când l-am adoptat. Aveam o meserie, eram pe picioarele mele.”, a mai adăugat aceasta.

Viorica Dăncilă a povestit cum a hotărât ca la vârsta de 26 de ani să îl adopte pe Victor, fiul său
Viorica Dăncilă a povestit cum a hotărât ca la vârsta de 26 de ani să îl adopte pe Victor, fiul său

Decizia pe care a luat-o atunci când era inginer

Viorica Dăncilă a mai afirmat faptul că atunci când era inginer, a fost pusă în situația de a lua o decizie importantă. Această hotărâre avea să îi schimbe total viața.

”S-a întâmplat, eram inginer şi am fost sunată de o colegă să îmi spună că un nou născut a fost abandonat. Când l-am văzut mi-am dat seama că nu pot să îl las acolo. Era un ghemotoc care îşi strigă neputinţa, am simţit că mi se adresa.”, a povestit Viorica Dăncilă plină de emoție.

Aceasta menționează faptul că de teamă că Victor să nu fie afectat, a decis să nu mai facă un alt copil. Un alt motiv pentru a lua această hotărâre era reprezentat de situația sa financiară de la acea vreme, deși acum regretă că nu a mai adus un copil pe lume.

”Familia a fost neîncrezătoare, eram la început de drum în carieră, aveam planuri, nu stăteam extraordinar din punct de vedere financiar. Nu am mai făcut copil pentru că am trăit o teamă în suflet ca asta să nu îl afecteze pe Victor, să nu fac diferenţă. Acum regret, trebuia să aibă fraţi”, a povestit Viorica Dăncilă, la Teo Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI