Ce face Florin Piersic chiar și la 86 de ani. Actorul nu renunță la marea sa pasiune, întâlnirea neașteptată care l-a dat de gol

Andreea Bisinicu 04.12.2022, 17:48

Florin Piersic este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari actori ai României. Faimosul artist în vârstă de 86 de ani nu renunță la cariera sa, reîntorcându-se, de fiecare dată, la prima lui mare iubire, teatrul. Recent, Florin Piersic a fost surprins la un hotel din Viena. În ce scop călătorise actorul în capitala Austriei.

Florin Piersic își face meseria cu mândrie la 86 de ani

Carismă, șarm, talent, profesionalism, dăruire și iubire sunt doar câteva dintre cuvintele care îl caracterizează pe Florin Piersic, supranumit cel mai îndrăgit actor al românilor.

Ajuns la venerabila vârstă de 86 de ani, marele artist nu poate renunța la marea lui pasiune, actoria, teatrul fiind locul unde Florin Piersic s-a simțit, întotdeauna, acasă.

Fără niciun dubiu, Florin Piersic este un adevărat profesionist, care-și respectă cu sfințenie meseria, marele actor își promovează intens piesele de teatru, recent fiind prezent în Viena, acolo unde protagonistul filmului Haiducii lui Șaptecai joacă alături de Medeea Marinescu în opera „Străini în noapte”.

Mirela Retegan, cea care se află în fruntea fenomenului Gașca Zurli, a fost întâmpinată în Viena de însuși marele actor, acolo unde Florin Piersic se pregătea să joace alături de Medeea Marinescu piesa menționată anterior, în aceeași zi în care Gașca Zurli avea spectacol dis-de-dimineață.

„Cum e să ajungi la hotelul din Viena și să te întâmpine Florin Piersic cu întrebarea:
– Ce faci domnișoară? La cei 20 de ani ai tăi te miști ușor, nu ca mine la 100.

Adorabil maestrul. Extrem de disponibil și cu chef de glume. Astăzi avem spectacol la Viena. Noi dimineața, la matineu și domnia sa cu Medeea Marinescu seara, „Străini în noapte“.

Avem împreună cu câteva trupe din România, același impresar care se ocupă de organizarea de spectacole, așa că petrecem deseori timp împreună cu cei mai mari artiști ai României. ‘Domnișoara Mirela’ vă urează o duminică minunată.”, a scris Mirela Retegan pe pagina ei oficială de Facebook.

Mesajul emoționant transmis de Florin Piersic de Ziua Națională a României

Dintotdeauna, Florin Piersic s-a autodeclarat un patriot convins, sentimentele sale pentru meleagurile natale fiind puternic înrădăcinate în sufletul său.

Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, marele actor a postat un mesaj captivant pe rețelele sociale, text ce a stârnit valuri de reacții pozitive, lacrimi de emoție și nostalgii printre internauți.

„Dragii mei, la mulți ani! Azi, de 1 Decembrie, vreau să vă zic un singur lucru și anume că iubirea mea pentru România și pentru fiecare om din această țară este atât de mare, încât ar trebui să mai trăiesc două sau trei vieți ca să le povestesc tuturor unde am fost în România, ce am simțit în România, pe unde am filmat în România, să fiu cel mai bun ghid pentru România.

Eu știu tot, iubesc tot ce este legat de țara asta a mea. Sper că ați înțeles și nu vă doresc decât să fiți sănătoși și să ne întâlnim, și să ne îmbrățișăm!”, a scris actorul pe pagina lui de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe