Surpriză mare pentru clienții Auchan. Ce vor găsi pe rafturi, parteneriatul a fost deja semnat

Nicu Stan 15.03.2021, 16:01
Surpriză mare pentru clienții Auchan. Ce vor găsi pe rafturi, parteneriatul a fost deja semnat

Surpriză mare pentru clienții Auchan. Ce vor găsi pe rafturi, parteneriatul a fost deja semnat. Clienții ce vor trece pragul supermarketului vor avea o mare surpriză.

Auchan, surpriză mare pentru clienții săi. Ce pot găsi aceștia pe rafturile magazinului

Surpriză mare pentru clienții Auchan. Aceștia vor avea surpirza să regăsească pe rafturile marelui magazin produse la Decathlon. Retailerul francez Decathlon, lider al pieței de echipamente sportive din țara noastră, și-a pus produsele pe rafturile unui magazin din afara rețelei sale.

Totul s-a realizat în urma unui parteneriat cu lanțul de hypermarketuri Auchan, astfel că articolele Decathlon pot fi achiziționate de la raionul de produse sportive din cadrul Auchan Drumul Taberei.

Produse Decathlon sunt disponibile in Auchan
Produse Decathlon sunt disponibile in Auchan

Produsele Decathlon pot fi găsite în Auchan începând cu 9 martie

Din data de 9 martie, retailerul de produse sportive Decathlon și-a extins distribuția dincolo de magazinele sale fizice și de magazinul online, în urma unui parteneriat cu retailerul francez Auchan.

În prezent, pe rafturile hypermarketului Auchan Drumul Taberei, la raionul dedicat produselor sportive, pe o suprafață de aproximativ 6 metri liniari, se regăsesc deja 60-70 de produse Decathlon.

Proiectul va fi extins la mai multe magazine Auchan

Este un proiect pilot, cu intenția de a-l extinde în mai multe magazine Auchan. Această decizie va fi luată în funcție de mai mulți indicatori, printre care și reacțiile și comportamentul consumatorilor față de proiect”, au mai explicat oficialii companiei, potrivit economica.net.

De asemenea, conform acestora, există deja parteneriate sub diverse forme în mai multe țări din Europa și nu numai, între Decathlon și alți comercianți, inclusiv Auchan. Decathlon operează în România o reţea de 28 de magazine fizice și o unitate online, precum și un depozit pentru țara noastră, Grecia şi Bulgaria.

Câte magazine are Auchan

Nu în ultimul rând, lanțul de magazine Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 47 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 38 în stațiile Petrom, precum și 5 supermarketuri Auchan.

Anul trecut, în plină pandemie Auchan a înregistrat vânzări duble. „În aceste zile de escaladare a situaţiei medicale, de agitaţie, teamă, ştiri în flux – interne şi internaţionale, pe lângă apelul la calm, la responsabilitate şi încredere, pe care îl facem de mai bine de două săptămâni, doresc să exprim public sincere mulţumiri tuturor angajaţilor din magazinele şi serviciile Auchan şi, la o scară mai largă, tuturor angajaţilor din comerţ, oameni simpli care, în fiecare zi, prin eforturi importante, vin în sprijinul dumneavoastră pentru a vă asigura cele necesare.

Cum s-a descurcat Auchan în plină pendemie

Numai de la începutul acestei săptămâni trimitem zilnic 120 de camioane pe zi către magazinele noastre, vânzările au crescut foarte mult, chiar cu 100% de câteva zile, numărul de clienţi la fel, se lucrează în condiţii destul de grele, iar aceşti oameni fac faţă cât pot de bine comenzilor crescute, paleţilor de marfă, umplerii rafturilor, totul în condiţiile asigurării igienei şi siguranţei pentru clienţi.

Mă înclin în faţa tuturor pentru munca responsabilă pe care o fac, pentru solidaritatea de care dau dovada şi îi asigur că toate eforturile lor vor fi recompensate. Sunt mândru că avem asemenea echipe!„, spunea atunci directorul general Auchan Retail Romania, Ionuţ Ardeleanu.

Urmăriți Impact.ro și pe