Ce salarii sunt la Auchan – cât câștigă fiecare angajat din lanțul de supermarketuri

Daria Petrescu 15.01.2021, 11:04
Ce salarii sunt la Auchan – cât câștigă fiecare angajat din lanțul de supermarketuri

Ce salarii sunt la Auchan. Auchan este una dintre cele mai mari companii, care s-a extins în mai multe orașe din țară, în ultimii ani. Auchan se află pe locul 35 în lume, ca angajator.  Anul trecut, compania Auchan se afla pe locul 35 în lume, ca angajator. Are 354,851 de angajați dintre care 206,000 dețin 5% din companie, în mai multe țări. Pentru cei care vor un loc de muncă în companie, trebuie să știe că salariile diferă de la un angajat la altul. Ca și în alte companii, angajatorul ține cont de atribuțiilefiecărei  persoane. Iată cât câștigă fiecare angajat din lanțul de supermarketuri.

Ce salarii sunt la Auchan

Recepționer marfă – primește un salariu net lunar de 1.400 lei. În acest caz, programul este full-time

Casier principal trezor –are un salariu net lunar de 2.300 lei

Inspector calitate – încasează un salariu net lunar de 1.996 lei lei (program full-time)

Manager achiziții – încasează un salariu net lunar de 5.100 lei, plus tichete de masă în valoare de 330 de lei pe lună (program full-time)

Manager planificare –primește un salariu net lunar de 2.700 lei, la care  adaugă un bonus lunar  în valoare de 200 lei, plus Tichete de masa, a căror sumă este de 300 lei.

Specialist aprovizionare – încasează un salariu net lunar care variază între 2300 și 2500 de lei

Salariul diferă de la un angajat la altul, în funcție de atribuții

Casier principal polivalent  –  are un salariu net lunar de 1.800 lei

Manager operațional –primește un salariu net lunar de 2.600 lei. Angajatul mai primește tichete de masa în valoare de 300 de lei, dar și un bonus pe an de 4000 de lei. Și în acest caz, programul este full-time.

Casier și lucrător comercial – încasează un salariu net lunar de 2.750 lei, pentru un program full-time

Casier –are un salariu net lunar de 1.000 lei, pentru un program full-time

Manager segment – În acest caz, angajatul primește un salariu lunar de 4.700 de lei, iar bonusul acordat pe an se ridică la suma de 2800 de lei. De asemenea, acesta primește tichete de masa de 300 de lei pentru un program full-time.

Achizitor – are  un salariu net lunar de 4.700 lei, pentru un program full-time. Bonusul acordat pe un an este de 4700 lei, iar tichetele de masa pe lună sunt în valoare de 230 de lei.

Auchan în România

Auchan a intrat în România printr-un parteneriat cu investitori străini și români, care au adus și condus rețeaua Cora.

-în 2005 a fost înființată firma MGV Distri-Hiper în care investitorii dețineau 71% și Auchan 29%.

–  noiembrie și decembrie 2008, Auchan a cumpărat restul acțiunilor și a devenit singurul propietar.

-în țara noastră, primul hipermarket Auchan a fost inaugurat la 7 noiembrie 2006, fiind situat în cartierul Titan din București. Mii de bucureșteni i-au călcat pragul, mai ales că prețurile erau extrem de avantajoase.

-Până în anul 2009, compania a realizat investiții de 400 milioane euro în România

-Compania a adoptat un alt model decât cel al Cora, cu costuri reduse prin hipermarketurile deschise inițial cu podelele nepavate, netipărirea de cataloage, publicitate limitată.

– compania  comercializează produsele fără taxă la raft și fără aranjare preferențială după marcă, acestea  fiind așezate după sortiment.

Denumirea Auchan provine din limba franceză, fiind un omofon pentru Hauts-Champs, un cartier în Roubaix, unde s-a deschis primul magazin

Urmăriți Impact.ro și pe