Probleme grave cu legea pentru un tânăr din Caracal, după ce a convins o fată de 13 ani să întrețină relații intime cu el. Ce riscă acesta acum

Alexandrina Toader 15.03.2021, 11:55
Probleme grave cu legea pentru un tânăr din Caracal, după ce a convins o fată de 13 ani să întrețină relații intime cu el. Ce riscă acesta acum

Probleme pentru un tânăr din Caracal. Un băiat în vârstă de 22 de ani este acuzat de lipsire de libertate pentru că ar fi convins o fată de 13 ani să întrețină relații sexuale cu el. Totul s-a întâmplat pe centura ocolitoare a Caracalului.

Probleme pentru un tânăr din Caracal

Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliție al Județului Olt, mama fetei a reclamat sâmbătă seara, în jurul orei 20:00, dispariția copilei în vârstă de 13 ani de acasă. A menționat că a plecat de la domiciliu la ora 17:00 și nu a mai revenit. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Secţia 10 Poliţie Rurală Vişina, au declanșat cercetările în acest caz.

În urma investigațiilor efectuate de poliţişti, la data de 14 martie, a.c., în jurul orelor 05:5
0, minora a fost identificată într-un autoturism, pe Varianta Ocolitoare OG 6 a municipiului Caracal, împreună cu doi tineri de 22 şi 23 de ani, ambii din comuna Studina, declarând poliţiştilor că nu a fost victima vreunei infracţiuni. Întrucât au existat suspiciuni cu privire la aspectele declarate de minoră, cercetările au fost continuate, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, se arată în comunicat.

Probleme pentru un tanar din Caracal
Probleme pentru un tanar

De asemenea, ieri, tânărul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore și este bănuit şi de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. Tânărul a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Astăzi, el va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Celălalt tânăr care se afla în mașină nu a fost pus deocamdată sub acuzare, dar polițiștii îl anchetează în continuare, iar în funcție de probele strânse de polițiști va fi incriminat sau nu.

Urmăriți Impact.ro și pe