Ce emisiune va prezenta Andreea Berecleanu la Prima TV. Schimbare după 17 ani de Observator. ”Vă aștept de luni până joi”

Stan Filon 09.11.2020, 11:29
Ce emisiune va prezenta Andreea Berecleanu la Prima TV. Schimbare după 17 ani de Observator. ”Vă aștept de luni până joi”

Andreea Berecleanu revine pe micile ecrane! Prezentatoarea de televiziune revine la prima ei dragoste, dar de data aceasta la Prima TV. După o mică pauză de televiziune, frumoasa prezentatoare a făcut marele anunț pe pagina ei de Facebook!

Andreea Berecleanu revine pe micile ecrane, la Prima TV

”Fiecare pas pe care l-am facut in cariera mea s-a transformat intr-o reinventare, nu doar in capacitatea de a lucra perfect intr-o noua echipa. Pentru ca in fiecare statie tv am lasat o amprenta de neuitat a personalitatii mele. Iar asta se intampla atunci cand daruiesti, cand ai pasiune, idei, forta, imaginatie.

Iata ca dupa doar 8 luni de cand sunt jurnalist pe toate planurile comunicarii, dar mai putin pe micul ecran, am fost incantata de planurile realiste si profesioniste ale celor care conduc acum Prima Tv. Practic, va fi un reviriment al postului pe care il merita si o revenire la succesul din anul 1997, atunci cand s-a lansat.

Andreea Berecleanu va prezenta stirile la Prima TV
Andreea Berecleanu va prezenta stirile la Prima TV

”Nu am ramas indiferentă nici la dorința publicului de a mă revedea la tv”

E adevarat, nu am ramas indiferenta nici la dorinta publicului de a ma revedea la tv, exprimata in tot acest rastimp, fara incetare. Va multumesc pentru toate mesajele minunate! Va astept de luni pana joi, la ora 18, la Focus, principala editie informativa a zilei. Cu dragoste, a voastra, Andreea”, a scris vedetape Facebook.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Andreea Berecleanu va prezenta Focus 18 în timpul săptămânii. În weekend, gazda Focus va fi Roxana Hulpe, venită de la Pro TV.

Mutarea Andreei Berecleanu se întâmplă la aproximativ nouă luni de la despărțirea știristei de Antena 1. A părăsit postul Intact după 17 ani de colaborare, timp în care a prezentat de la Observatorul nopții, la cel din prime-time, de la ora 19.00 (în ultimii 10 ani). Despărțirea de Antena 1 nu a fost chiar în cei mai buni termeni, vedeta scriind pe Facebook că nu va accepta „situații impuse”. Prima TV se pregătește de trecerea la emisia HD.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...