Andreea Berecleanu, din nou pe sticlă. Arată mai bine ca niciodată

Andreea Bisinicu 20.10.2020, 18:54
Andreea Berecleanu, din nou pe sticlă. Arată mai bine ca niciodată

Andreea Berecleanu, din nou pe sticlă. Arată mai bine ca niciodată. După ce s-a retras de la Observatorul Antenei 1, acum câteva luni, frumoasa brunetă a primit o ofertă interesantă. Despre ce este vorba.

Andreea Berecleanu, din nou pe sticlă. Cum arată acum fosta știristă

Te-ai fi gândit vreodată să o vezi pe Andreea Berecleanu din nou pe sticlă? Ei bine, iată că s-a întâmplat! Recent, frumoasa brunetă a avut parte de o ofertă interesantă, pe care nu a putut să o refuze, spune ea.

Nu, nu se întoarce la pupitrul știrilor și nici nu va modera ea vreo emisiune. Andreea Berecleanu a apărut la TVR 2, în emisiunea lui Fuego, „Drag de România mea”, potrivit celor de la Libertatea. Frumoasa vedetă de televiziune a făcut anunțul pe contul ei oficial de Facebook.

Andreea Berecleanu, din nou pe sticlă. Arată mai bine ca niciodată
Andreea Berecleanu, din nou pe sticlă. Arată mai bine ca niciodată

„Acum ceva timp, am primit o invitație interesantă, din punctul meu de vedere. O dată, pentru că nu am mai participat la nicio emisiune de divertisment pe TVR2, în al doilea rând, că venea din partea lui Paul Surugiu (Fuego), un om cald și bun și un inspirat realizator tv, și al treilea, foarte important pentru sufletul meu, aniversarea bunului meu prieten, actorul Costel Constantin. Chiar dacă am vorbit mult în emisiune despre Costel, tot nu am reușit pe deplin să-l descriu așa cum mi-aș fi dorit. Oricât e prea puțin! Ce e trăit și ce va fi trăit ca prietenie, e greu de povestit. Sunt fericită că ne suntem alături de atâția ani și că este mereu un exemplu pentru mine și familia mea! La mulți ani, frumoși și puternici ca tine! ❤️”, a scris vedeta pe pagina ei oficială de Facebook.

De ce a plecat Andreea Berecleanu de la Antena 1

Andreea Berecleanu și-a șocat fanii, atunci când a anunțat că pleacă din Antena 1 și a lăsat să se înțeleagă faptul că a fost constrânsă să accepte situații. Astfel, fosta știristă a renunțat după 17 ani să mai facă parte din echipa Observatorului, din cauza noii direcții editoriale.

Fosta vedetă a Antenei 1 a postat atunci un mesaj trist pe Facebook, pentru fanii care i-au spus că le va fi tare dor să o vadă la Observatorul orei 19.

Andreea Berecleanu, din nou pe sticlă. Arată mai bine ca niciodată
Andreea Berecleanu, din nou pe sticlă. Arată mai bine ca niciodată

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru ca nu am fost constrânsă în vreun fel. Drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani.

Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dv și un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erați telespectatori ai Antena 1, ați ales Observatorul de dragul meu. Aceasta încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță! Cu dragoste, a voastră, Andreea”, a scris Andreea Berecleanu pe pagina sa de Instagram.

 

Urmăriți Impact.ro și pe