Ce document este obligatoriu la Neversea 2023. Festivalul începe de joi

Nicu Stan 04.07.2023, 19:00
Ce document este obligatoriu la Neversea 2023. Festivalul începe de joi

Pregatirile pentru festivalul Neversea 2023 sunt pe final, astfel că cei care se pregătesc să participe trebuie să știe un anumit lucru, dacă nu vor ca totul să se transforme într-un fiasco. Ce document este obligatoriu la Neversea 2023, festivalul care începe de joi.

Atenție, tineri! Dacă nu ai acest document asupra ta, nu vei putea intra la Neversea 2023. Despre ce document este vorba, altul în afară de buletin

Mai sunt numai două zile până la cel mai aşteptat festival de la malul Mării Negre, unde timp de 4 zile şi 4 nopţi la rând vor mixa cei mai cunoscuţi DJ din toată lumea.

Cei care au de gând să meargă acolo trebuie să știe care este documentul de intrare obligatoriu de la Neversea 2023.

Când începe Neversea 2023

Neversea 2023 debutează joi, 6 iulie, fiind unul dintre cele mai aşteptate festivaluri ale verii. Astfel, în cadrul festivalului 150 de artişti vor întreține atmosfera la malul mării. De asemenea, DJ recunoscuţi în toată lumea vor mixa pe scenele care vor fi amplasate, ca de obicei, direct pe plajă.

Cei care încă nu și-au cumpărat bilete trebuie să știe că prețul acestora variază între 330 şi 800 de lei. Când vine vorba de categoria VIP, preţurile biletelor pot ajunge chiar până la 2.000 de lei, potrivit observatornews.ro.

Astfel, organizatorii au anunțat ce acte trebuie să aibă o parte dintre participanții la festival asupra lor. În cauză este vorba despre tinerii care nu au împlinit încă 18 ani. Aceștia, pe lângă buletin, trebuie să mai aibă asupra lor și acordul parental.

Acordul parental, obligatoriu pentru cei sub 18 ani

„Tinerii sub 18 ani trebuie să aibă la ei, pe lângă actul de identitate, şi acordul parental. Documentul poate fi descărcat de pe site-ul festivalului, iar minorii sub 14 ani pot intra la festival doar însoţiţi de părinţi. Sunt şi surprize anul acesta. Organizatorii anunţau trei scene noi, trei concepte noi: scena Balcanică, unde se vor auzi ritmuri de petrecere, lăutăreşti; scena Retro-Fantezia, special dedicată nostalgicilor; scena Latino, unde ritmurile de salsa, samba şi cha cha cha vor încinge atmosfera”, anunță observatornews.ro.

Cine revine pe scena Neversea 2023. Este recunoscut ca fiind cel mai excentric DJ din câți există

Cum am menționat și mai sus, cei mai titrați DJ vor concerta pe scena Neversea 2023, iar dintre aceștia nu va lipsi nici cel mai excentric, Salvatore Ganacci.

Acesta va reveni pe scena principală a festivalului de la Marea Neagră, eveniment care va avea loc în perioada 6 – 9 iulie, la Constanţa, au anunţat organizatorii mult-așteptatului eveniment.

Urmăriți Impact.ro și pe