Ce crede Victor Slav despre femeile care apelează la operaţiile estetice. Bianca Drăgușanu le are din plin (exclusiv)

Badea Violeta 11.11.2021, 14:52
Ce crede Victor Slav despre femeile care apelează la operaţiile estetice. Bianca Drăgușanu le are din plin (exclusiv)

Victor Slav este unul dintre cei mai atrăgători bărbați din showbiz-ul autohton, așa că nu e de mirare că a avut numai iubite una și una. S-a iubit cu Anda Adam, apoi s-a căsătorit cu Bianca Drăgușanu, care i-a dăruit și un copil. Din păcate, mariajul lor nu a rezistat decât un an de zile. Acum, vedeta de la Kanal D pare să-și fi găsit liniștea alături de o tânăra care nu se abate de la tiparul pe care se pare că-l are prezentatoul. Recent, Victor Slav a spus ce crede despre femeile care apelează la operaţiile estetice.

Victor Slav, despre femeile care apelează la operaţiile estetice

Victor Slav a atras atenția multor domnișoare încă de când prezenta rubrica „Meteo” a Știrilor Pro TV. Așa că nu e de mirare că s-a iubit numai cu dive. Prezentatorului TV nu-i displac deloc femeile care apelează la bisturiu cu sau fără a avea nevoie. Ultimele sale relații dovedesc clar acest lucru.

 „Dacă un om are un complex și o operație estetică îi poate schimba perspectiva asupra vieții și îi redă încrederea, atunci nu văd de ce nu ar face acest lucru. Trăim în 2021 și medicina este destul de avansată.

Eu sunt pentru aceste intervenții, mai ales dacă aduc ceva bun și dispar complexele. Suntem diferiți, unii consideră că au nevoie, unii consideră că nu au nevoie de intervenții estetice, fiecare decide pentru el.”, a declarat Victor Slav, citat de Playtech.ro.

Victor Slav si actuala iubita
Victor Slav si actuala iubita

Victor Slav, despre actuala iubită

În prezent, Victor Slav se iubește cu o altă bombă sexy, pe nume Ela. Unii au precizat că actuala iubită a prezentatorului seamănă foarte mult cu Bianca Drăgușanu.

Ce-i drept, vedeta de la Kanal D pare să aibă un tipar de femeie de la care nu se abate. Ambele prezențe feminine din viața sa având părul blond și forme apetisante. Cu toate astea, Victor Slav spune că lângă Ela a găsit, de fapt, liniștea de care avea nevoie.

„Liniștea pe care mi-o oferă este ceea ce îmi place cel mai mult la ea, mai ales în perioada asta grea pe care o traversăm cu toții. Cele mai importante lucruri între noi oamenii acum sunt înțelegerea și sprijinul.

Am găsit toate aceste lucruri lângă ea, în afară de faptul că este o femeie frumoasă, atentă, care înțelege anumite lucruri despre viață.”, a spus vedeta de la Kanal D pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...