Pe Victor Slav îl paște falimentul. Ce a pățit fostul soț al Biancăi Drăgușanu, n-a avut deloc noroc de bani

Stan Filon 09.11.2021, 10:23
Pe Victor Slav îl paște falimentul. Ce a pățit fostul soț al Biancăi Drăgușanu, n-a avut deloc noroc de bani

Pe cunoscutul prezentator de televiziune Victor Slav îl paște falimentul! Prezentatorul de televiziune își deschidea în plină pandemie o afacere chiar în centrul Bucureștiului, alături de un asociat. Lucrurile au mers cât de cât bine, dar acum afacerea se pare că se îndreaptă cu pași repezi spre faliment.

Afacerea lui Victor Slav se îndreptă spre faliment

Victor Slav se pare că a fost cam neinspirat în plină pandemie de coronavirus, când a decis să-și deschidă un restaurant. Domeniul HoReCa se știe că a fost puternic lovit de restricțiile impuse de autorități și multe afaceri au fost închise. “În două săptămâni dau drumul la un bistro pe Decebal. O să fie meniu internațional. Vom face și livrări la domiciliul clienților. Am un prieten asociat care are experiență în domeniu. Arată foarte bine, se numește Rich VIP Lounge.

Asta nu înseamnă că e numai pentru vip-uri. O să fie toată lumea bună prezentă acolo, sunt convins“, era anunțul plin de speranță făcut de Victor Slav, la emisiunea Teo Show, la finele lunii februarie. Mulți l-au privit ciudat pe prezentatorul TV, deoarece se știa că domeniul ales de el suferă crunt în pandemie.

Afacerea lui Victor Slav se indrepta spre faliment
Afacerea lui Victor Slav se indrepta spre faliment

A făcut tot ce s-a putut

Decizia lui Victor Slav a venit după ce a căutat timp de patru ani de zile un spațiu bun pentru a-și deschide afacerea. Acesta a găsit spațiul ideal, însă nu a ținut cont de pandemie, iar acum regretă enorm. În prezent, Victor Slav este nevoit să tragă obloanele, iar falimentul pare inevitabil.

De când a fost introdusă obligativitatea certificatului verde chiar și pentru restaurante, afacerea lui Victor Slav a intrat într-un declin total. La numărul de telefon destinat comenzilor online nu mai răspunde nimeni, iar clienții cu certificate verzi nu prea și-au făcut apariția în restaurant, scrie playtech.ro.

Victor Slav a făcut tot ce s-a putut pentru a-și ține afacerea în picioare. A făcut reclamă intensă în mediul online și în perioada când se putea intra cu test covid negativ restaurantul său s-a oferit să facă teste gratuite, pentru clienții care consumau de cel puțin 100 de lei. Nimic nu pare că a mers, nici măcar promovarea făcută de el și nici prețurile accesibile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...