Ce cadou special i-a oferit Viorica de la Clejani lui Johnny Depp. Actorul a rămas impresionat

Badea Violeta 12.06.2023, 22:47

Johnny Depp a făcut un show de zile mari joi seară, 8 iunie, în București, la Romexpo. Bineînțeles, de la eveniment nu puteau lipsi bunii săi prieteni, Viorica și Ioniță de la Clejani. Mama lui Fulgy și a Margheritei nu a venit cu mâna goală, ci cu un cadou special pentru starul internațional, care, pe data de 9 iunie, a împlinit onorabila vârstă de 60 de ani. Iată ce i-a oferit artista!

Viorica de la Clejani, cadou special pentru Johnny Depp, de ziua lui

Viorica și Ioniță de la Clejani îl cunosc pe Johnny Depp de foarte mulți ani și, ori de câte ori au ocazia, se întâlnesc. În aceste zile, celebrul actor din „Pirații din Caraibe” s-a aflat în România, unde a susținut un concert cu trupa lui, „Hollywood Vampires”.

Așa cum era de așteptat, soții Viorica și Ioniță de la Clejani nu au lipsit de la eveniment. Din contră, aceștia au profitat de ocazie și au vorbit cu bunul lor prieten.

De asemenea, cei doi artiști români au imortalizat revederea prin imagini emoționante. Mai mult decât atât, ei i-au oferit lui Johnny Depp și un cadou special cu ocazia zilei sale de naștere. este vorba despre o ie veche de peste 60 de ani.

„Pentru venirea lui în România am mers cu Viorica și am ales modele de ie. Am ales, de fapt, pentru toți colegii lui de trupă. Viorica a știut însă ce să aleagă pentru el. Eu am ales o ie cu mai multe flori, ea a ales una cusută cu negru. Johnny a purtat însă doar cămașa de la ea, nu și pe cea de la mine.

Mai are de la noi, primit în dar, și un chimir din piele autentică, pe care am văzut că îl poartă cu drag la concerte. Îi vine foarte frumos, zici că este de acolo. Pe tot Instagramul a postat și poza cu noi. Cămașa aceasta de la Viorica are 60 de ani, nu s-a decolorat, e din zona de sud a țării, e lucrată din in, la războiul de țesut, iar florile sunt cusute manual.

Ne-a fost foarte greu să alegem acest cadou, dar, dacă e să cauți, găsești, și nimic nu e imposibil. I-am dăruit și palincă de gutui. Gustul palincii de gutui îmi place mie, noi o aveam în casă de foarte mult timp și am desfăcut-o numai la ocazii speciale. Și acum a fost o ocazie specială, le-am dat să guste. Aroma palincii de gutui i-au făcut pe acești „Vampiri” să iubească și mai mult România”, a declarat Ioniță de la Clejani, conform Playtech Știri.

Citește și Cum a ajuns Viorica de la Clejani să-l audă cântând prima oară pe Ion Dolănescu. „Cel mai bogat din comună și-a vândut turma de oi”!

Clejanii si Johnny Depp
Clejanii si Johnny Depp

Unde s-au cunoscut Clejanii și actorul

Așa cum am spus și mai sus, Clejanii și actorul s-au cunoscut în urmă cu mulți ani. Mai exact, aceștia au interacționat pentru prima oară în anul 2000, la filmările peliculei „The Man Who Cried”.

„Acordeonul meu s-a spart, după ce filmasem în ploaie. Apoi, acest mare artist mi-a făcut cadou un acordeon nou, de ziua mea de naștere.

După aceea, am cântat pentru Johnny, la Paris, iar el avea lacrimi în ochi atunci când soția mea a cântat pentru el un cântec tradițional țigănesc.

Am cântat pentru el și în clubul lui, The Viper Room, care se află pe Sunset Boulevard, din Hollywood, dar am cântat și în casa lui, din Los Angeles”, dezvăluia, acum ceva timp, Ioniță de la Clejani.

Citește și Momente grele pentru Viorica de la Clejani. „Nu vreau să ajung la operație”. Cu ce se confruntă vedeta (Exlcusiv)!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...