Momente grele pentru Viorica de la Clejani. „Nu vreau să ajung la operație”. Cu ce se confruntă vedeta (Exlcusiv)

Badea Violeta 03.10.2022, 18:31

Momente extrem de dificile pentru Viorica de la Clejani! De curând, cunoscuta cânăreață de muzică de petrecere a dezvăluit că nu se simte prea bine. Vedeta traversează o perioadă grea din viața ei, iar emoțiile sunt la cote maxime. Iată afecțiunea de care suferă artista. Fanii vedetei vor fi îngrijorați să afle asta!

Viorica de la Clejani se confruntă cu probleme de sănătate

Viorica de la Clejani este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică de petrecere din România. Artista are numeroși fani în toate colțurile țării, iar oamenii abia așteaptă să afle vești despre ea sau familia acesteia.

De curând, solista a acorda un interviu pentru Playtech și a povestit ce se mai întâmplă în viața ei. Din păcate, veștile nu sunt prea bune. Recent, Viorica de la Clejani și-a făcut un set de analize și a descoperit că suferă de o afecțiune, pe care încearcă să o țină sub control, prin tratament. Vedetei îi este teamă să nu ajungă la operație.

„Am un fibrom uterin. Am apelat la un sterilet, pentru a nu se mai hrăni. Încerc să-l țin sub control, poate am noroc să nu ajung la operație. Mi s-a zis că voi scăpa de el, că se va stafidi”, a declarat cântăreața de muzică de petrecere pentru sursa citată mai sus.

Citește și Clejanii refuză să mai cânte cu Margherita din cauza scandalurilor? Sumele uriaşe pe care le cer celebrii lăutari pentru evenimente EXCLUSIV!

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Viorica de la Clejani
Cu ce probleme de sanatate se confrunta Viorica de la Clejani

Ce membru al familiei a pierdut artista

Săptămâna trecută, Viorica de la Clejani a mai avut parte de încă un necaz. Unul dintre cățeii săi a încetat din viață din cauza unei simple anestezii, care i s-a făcut pentru a putea fi tuns.

„Acum o săptămână, mi-a murit un cățel de la anestezie. Nu avea nimic, i-au făcut doar ca a să-l tundă. Și am mai dat și 15 milioane ca să-l omoare. L-am avut pe conștiință, am suferit mult. L-am dus la moarte.

Nu am mai stat acolo, că aveam treabă, și a tot băgat în el, ca să nu mai miște. Până nu a mai mișcat deloc. O săptămână am căzut la pat, nu m-am putut ridica de focul lui”, a mai declarat artista pentru aceeași sursă.

Citește și Margherita de la Clejani a fost atacată pe o stradă din București. În ce stare se afla vedeta acum!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...