Johnny Depp vine în România. Unde va putea fi văzut, 269 de lei este cel mai ieftin bilet

Badea Violeta 03.11.2022, 15:31

Johnny Depp, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Hollywood, revine în țara noastră. Fanii acestuia sunt nerăbdători să îl vadă în carne și oase pe preferatul lor. Protagonistul seriei „Pirații din Caraibe” a mai venit în România în anul 2016. Iată când va sosi la București!

Johnny Depp, concert la București

Johnny Depp, unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, urmează să ajungă în țara noastră în vara anului viitor. Vedeta va veni la București, mai exact la Romexpo, pe 8 iunie 2023.

Acolo, actorul va cânta alături de legendarul Alice Cooper, de Joe Perry, chitaristul și fondatorul trupei Aerosmith și de muzicianul Tommy Henriksen. Împreună cu aceștia, Johnny Depp a dat viață trupei The Hollywood Vampires. Cele patru staruri pregătesc un turneu european se senzație.

„Au trecut deja trei ani de când Vampirii nu au mai fost în turneu. Abia aştept să revin pe scenă cu băieţii, îmi place foarte mult să fac parte din această trupă. Trupa mea e minunată, dar să cânt cu Vampirii e o cu totul alta poveste”, a precizat Alice Cooper.

Trupa The Hollywood Vampires a fost înființată cu scopul de a aduce un tribut tuturor artiştilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

Citește și Ce se va construi la Romexpo, pe terenurile statului. Un milionar are planuri mari!

The Hollywood Vampires
The Hollywood Vampires

Cât costă un bilet la concertul lui Johnny Depp

Johnny Depp este, fără dar și poate, unul dintre cei mai apreciați actori din istoria cinematografiei. Acesta se pricepe, însă, foarte bine și la muzică. Johnny Depp face parte din trupa The Hollywood Vampires, care va concerta anul viitor la București. Cu siguranță, fanii români se vor înghsui la concertul de la Romexpo, dar iată cât costă un bilet pentru a-l asculta pe celebrul artist.

Biletele se vor pune în vânzare pe data de 4 noiembrie, la ora 10:00. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preţ de earlybird. Iată cât costă acestea: Earlybird – Heroes (A) 429 lei, Boogiemen (B) 349 lei, Drunk Friends (C) 269 lei. Presale – Heroes (A) 449 lei, Boogiemen (B) 369 lei, Drunk Friends (C) 289 lei. La intrare – Heroes (A) 480 lei, Boogiemen (B) 400 lei, Drunk Friends (C) 350 lei.

Citește și Concert Depeche Mode în România în 2023. Cât costă biletele și când vor fi puse în vânzare!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...