Ce cadou a primit copilul lui Theo Rose înainte de a se naște. E adus din Africa de Sud

Badea Violeta 14.06.2023, 17:40

Theo Rose este în culmea fericirii, după ce a devenit mamă pentru prima oară. Celebra cântăreață a născut în dimineața zilei de miercuri, 14 iunie, un băiețel perfect sănătos, care va primi numele de Sasha Ioan. Înainte de a veni pe lume însă, micuțul a primit un cadou special din partea bunicilor paterni. Artista s-a emoționat când a văzut despre ce este vorba.

Cadoul primit de copilul lui Theo Rose

În urmă cu câteva ore, Theo Rose a născut pentru prima oară un băiețel perfect sănătos, care se va numi Sasha Ioan. Acum câteva zile, celebra vedetă declara că s-a decis să naște pe cale naturală, însă, cu toate acestea, miercuri, 14 iunie, artista a născut prin cezariană și se simte foarte bine.

”Sunt brici, foarte bine, nici nu visam că o să fie așa bine. Sunt fericită tare, a început să dăngănească pe aici, are ochii tatălui lui”, a declarat Theo Rose, într-o intervenție telefonică la emisiune lui Cătălin Măruță.

Totodată, iubita lui Anghel Damian a dezvăluit că micuțul are 3,800 kilograme și 54 de centimetri. De asemenea, artista le-a mărturisit telespectatorilor că băiețelul a primit un cadou special de la părinții regizorului.

”3 kg 800 și 54 de cm. E perfect! A fost foarte liniștit, acum probabil i s-a făcut foame, e bine, ne descurcăm cu toate, mulțumim lui Dumnezeu.

Am primit de la mama lui Anghel am primit o pietriciă din Africa de Sud, nu știu ce e, e o piatră care să poarte noroc, să protejeze”, a precizat proaspăta mămică.

Citește și De ce Theo Rose a ales numele Sasha pentru copilul ei. Ce semnificație are în rusă!

Theo Rose 1
Theo Rose 

„Anghel e emoționat”

În cadrul emisiunii de la Pro TV, artista a fost întrebată și cum au reacționat părinții și iubitul ei, iar ea a răspuns: ”Au intrat toți plângând. Anghel e emoționat, nu îndrăznește să îl ia prea mult în brațe.

E cu totul și cu totul altceva, am înțeles ce au simțit toți părinții. Mai dă așa o lacrimă, sunt sensibilă, vulnerabilă.” Theo Rose a publicat și un mesaj emoționant pe Instagram.

Cântăreața a împărtășit cu fanii săi bucuria de a-și ține copilul în brațe și a promis că va reveni cu detalii după ce se va reface. „E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă. Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută”, a scris artista.

Citește și Cum a decurs nașterea pentru Theo Rose. Tatăl vedetei din Clanul face dezvăluiri: „Anghel e lângă ea” (exclusiv)!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...