Distribuția serialului Clanul, mesaje pentru Theo Rose. Ce îi urează Jojo, Carmen Tănase sau Codin Maticiuc (exclusiv)

Raluca Alexe 14.06.2023, 12:50

Theo Rose și-a adus pe lume primul copil, în urmă cu puțin timp. Artista este în culmea fericirii, mai ales acum că își ține puiul în brațe. Familia și apropiații i-au transmis felicitări și urări de bine, inclusiv colegii din serialul „Clanul”.

Val de urări, după ce Theo Rose și-a adus pe lume primul copil

Theo Rose a devenit mămică. Frumoasa artistă a născut, în urmă cu puțin timp, un băiețel de nots 10. Ea a suferit o operație prin cezariană, însă totul a decurs normal. Odată cu venirea pe lume a fiului său și al lui Anghel Damian, pe care au decis să îl numească Sasha Ioan, au început să curgă și urările de bine.

Colegii de platou ai lui Theo Rose, alături de care a jucat în serilaul „Clanul”, i-au transmis, în exclusivitate pentru Playtech Știri, numai gânduri bune, atât ei, cât și copilului proaspăt născut, dar și tăticului.

„Theo, astăzi, ne-a dat cea mai frumoasă veste. Mă bucur tare că s-a născut un nou membru în familia CLANUL. Bun venit pe lume, minune! Felicitări celei mai frumoase, delicate și talentate mămici. Abia așteptăm să te cunoaștem, micuțule!”, a fost mesajul Cătălinei Grama. Carmen Tănase, actrița și colega sa de platou: „O urare de bun venit în viață trebuie să însoțească fiecare suflet care se naște în lumea asta!”, dar și Codin Maticiuc: „Theo sunt convins că va fi o mamă bună, dar gândul meu acum e la Anghel, care mi-e prieten vechi și sunt bucuros ca trece prin asta”.

Cu ocazia venirii pe lume a primului său nepot, și tatăl lui Theo Rose a vorbit despre minunatul eveniment din viața lor. Ioan Diaconu este extrem de emoționat și abia așteaptă să își vadă nepoțelul.

„Sunt tare fericit de acest lucru, am avut atâtea emoții! Avem program de vizită, mergem la ea la ora 15:00. (Theo Rose – n.r.) este bine, Anghel (Damian – n.r.) este lângă ea. Vom fi și noi prezenți, familia, sora ei, fratele ei, toți vom fi acolo. E extraordinar! Am niște emoții fantastice, deși am o vârstă… Ar trebui să fiu obișnuit, am avut trei copii, dar la niciunul nu am fost atât de emoționat. Cu Theo eu am stat de la o lună de zile. S-a creat o punte deosebită între noi doi. Era jucăria mea, era copilașul meu. Abia acum îmi dau seama cât de bătrân sunt”, a declarat tatăl cântăreței, tot în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Urmăriți Impact.ro și pe