Ce au putut să facă Andreea Bălan și Tiberiu Argint în văzul tuturor. Fanii cântăreței abia așteptau aceste imagini

Iancu Andreea, Ana Chivu 24.04.2021, 14:50

Andreea Bălan pare să fi trecut complet peste divorțul de fostul său soț, George Burcea, și trăiește clipe demne de basmele cu prinți alături de iubitul său, Tiberiu Argint, în compania căruia a fost surprins în ipostaze neașteptate, în văzul tuturor. Cei doi îndrăgostiți au fost văzuți tot mai des unul în compania celuilalt, însă recent cuplul a apărut într-o postură extrem de tandră.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, surprinși în ipostaze tandre, la o terasă din București, în văzul tuturor

Până la cei 36 de ani, Andreea Bălan a trecut de la agonie la extaz și viceversa. După succesul răsunător cu trupa Andre, actuala jurată de la Te cunosc de undeva a ales să își construiască o carieră solo, culegând roadele muncii sale în prezent. Una dintre cele mai cunoscute artiste din România nu a avut însă și noroc în dragoste. După ce a format un cuplu cu artistul Keo, talentata cântăreață a considerat că își unește pe viață destinul de cel al actorului George Burcea. Cei doi au devenit părinții a două fetițe minunate și au făcut o nuntă de basm. Din păcate, în urmă cu un an de zile, cuplul a anunțat că se desparte, fiecare dintre cei doi pornind pe propriul drum.

Chiar dacă nu a fost încă pronunțat divorțul dintre cei doi, existând încă unele discuții vizavi de pensia alimentară și alte chestiuni financiare disputate între foștii soți, fiecare și-a găsit alinarea în brațele altui partener. Astfel, în timp ce George formează acum un cuplu alături de Viviana Sposub, Andreea Bălan trăiește fiorii dragostei alături de Tiberiu Argint. Deși discreți încă de la începutul relației lor, Andreea și Tiberiu au început să se afișeze tot mai des în public, fiind surprinși recent sărutându-se la masa unei terase din Capitală, de către reporterii spynews.ro.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, sărutându-se la terasă sursă - spynews.ro
Andreea Bălan și Tiberiu Argint, sărutându-se la terasă
sursă – spynews.ro

Cuplul nu se mai ferește. Andreea și iubitul său, sărutări și atingeri tandre, în public

Dragostea plutește în aer în această primăvară pentru cuplul format de Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Cei doi iubiți se bucură de o relație perfectă, în ciuda procesului de divorț pe care artista încă îl are în desfășurare cu fostul soț. Deși discreți încă de la începutul relației, Andreea și Tiberiu au dat frâu liber sentimentelor și nu s-au mai sfiit să își manifeste dragostea, în ciuda faptului că sunt în public. Reporterii Spynews i-au surprins pe îndrăgostiți în timp ce au petrecut câteva ore la o terasă din București.

Printre privirile pline de iubire și gesturile tandre, cei doi s-au sărutat în văzul tuturor, dovedind încă o dată că dragostea nu are limite și restricții. Andreea și Tiberiu s-au bucurat de timpul petrecut împreună, au purtat conversații lungi și s-au purtat precum doi amorezi la primele întâlniri. Deși se iubesc intens, cei doi nu locuiesc deocamdată împreună, dat fiind faptul că Andreea nu poate aduce atât de brusc pe cineva nou în casă, alături de micuțele ei. După întâlnire, Tiberiu a condus-o pe artistă la mașina sa, fiecare dintre ei plecând separat, pe drumuri diferite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI