Ce au putut primi de mâncare invitaţii la o nuntă. Mirii au fost făcuţi de ruşine chiar de domnișoara de onoare

Badea Violeta 19.08.2021, 13:04

Totul pare să fie desprins dintr-un film de comedie, dar e cât se poate de real! O domnișoară de onoare a fost uimită atunci când a văzut meniul de la o nuntă unde era invitată. Aceasta a făcut o fotografie pe care a publicat-o pe o rețea de socializare, iar imaginea a devenit imediat virală.

Ce mâncare au primit invitații la o nuntă

O domnișoară de onoare a rămas interzistă atunci când a văzut ce mâncare s-a servit la o nuntă unde era invitată. Acesteia nu i-a venit să creadă că totul este real și a făcut totul public pe Facebook, iar în descrierea imaginii spunea că nu știe dacă să râdă sau să plângă.

 „Primim „mâncarea” noastră, care era o jumătate de senviș, croissant, fructe pe băț, legume și o pungă de chipsuri. Niciunul dintre scaune nu s-a potrivit cu celălalt… părea doar o mizerie”, conform celor de la Mirror.

Mirii au ales un meniu cel puțin inedit: un pachet de chipsuri, o jumătate de croissant, două bețe de cocktail cu brânză și fructe și o caserolă mică ce conținea castravete, morcov și roșii. Oaspeții au rămas înmărmuriți. Mai mult decât atât, scaunele erau diferite, iar locul arăta dezolant. Internauții au reacționat imediat și au criticat mirii, fiindcă totul a arătat ca o bătaie de joc.

„Nici măcar nu puteau să primească un sandwich complet? Doar jumătate din fiecare? La naiba”, a scris unul dintre internauți.

„Da, acesta este cel mai trist lucru pe care l-am văzut vreodată”, a scris o altă persoană.

Ce au primit de mancare invitatii la o nunta
Ce au primit de mancare invitatii la o nunta

Ce trebuie să conțină meniul la nuntă

Meniul de mai sus nu este un exemplu demn de urmat. Dacă vă faceți planuri de nuntă, iată cum ar trebui să arate un meniu aspectuos. Este adevărat că există foarte multe variante. Puteţi merge pe variant clasică de servire sau puteți alege buffet suedez.

Meniul clasic ar trebui să conțină patru feluri de mâncare: gustare rece, pește, sarmale cu mămăliguţă și friptură. De asemenea, băuturile nu trebuie să lipsească de pe mese, iar aici există o mulțime de opțiuni. Cele mai cerute sunt vinul, whiskey-ul şi berea. Nu trebuie neapărat să aveți un meniu foarte sofisticat, ci unul decent care să mulțumească pe toată lumea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...