Ce scria pe verighete la nunta Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda. Puțină lume a fost atentă la acest detaliu

Ioana Bucur 17.08.2021, 17:24

Sunt tineri, talentați, frumoși, îndrăgostiți și tocmai au devent o familie. Ochii tuturor au fost ațintiți pe ținutele deosebite alese de mire și mireasă, însă cei doi artiști au ascuns de ochii curioșilor un detaliu emoționant, dar de care nu s-au despărțit la marele eveniment. Am aflat ce scria pe verighete la nunta Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda.

Cum arată și ce scrie pe verighetele alese de Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Au avut parte de o nuntă ca-n povești. La doar 18 ani, fetița de care s-a îndrăgostit o țară întreagă a făcut cel mai mare pas din viața ei. În fața familiei și celor mai apropiați prieteni, Cleopatra Stratan a devenit, oficial, soția lui Edward Sanda. În momentul în care și-a condus fata spre ofițerul stării civile, tatăl ei, celebrul Pavel Stratan, a izbucnit în lacrimi, copleșit de emoții.

La scurt timp după nuntă, Edward a publicat pe o rețea socială o fotografie în care apar cele două verighete pe care le-au ales ca simbol al căsătoriei lor. În timp ce inelul Cleopatrei are încrustate pietre prețioase, artistul a ales un model clasic, simplu. Pe interior, însă, au gravate numele lor.

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă. Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

nunta Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda

Au avut o nuntă atipică

Mirii și-a început ziua nunții pregătindu-se împreună de nuntă. Artistul a profitat de momentele de relaxare pentru a-și anunța fanii că peste doar câteva ore va deveni bărbat însurat.

„Voiam să vă reamintesc, în caz că ați uitat, că azi mă însor. Mă însor! A venit vremea să mă însor. Ia-ți mireasă ziua bună, de la tată, de la mumă”, a spus Edward Sanda pe pagina sa de Instagram.

Nunta Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda a fost atipică Cei doi nu au avut nași de cununie:

„Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătoria e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, declara cântărețul la un moment dat.

Urmăriți Impact.ro și pe