Ce au pus Jojo și Paul Ipate în dormitor, chiar deasupra patului. Puține cupluri s-ar fi gândit la așa ceva

Badea Violeta 06.01.2023, 14:11

Jojo și Paul Ipate se iubesc încă din anul 2014 și au împreună o fetiță, pe nume Zora. Însă, actrița mai are și un băiețel, pe Achim, dintr-o relație anterioară. Toți cei patru sunt extrem de uniți și fericiți, mai ales de când s-au mutat în casa visurilor lor din nordul Capitalei. Iată cum arată vila celor doi îndrăgostiți. E incredibil ce au pus în dormitor!

Jojo și Paul Ipate și-au prezentat casa. Cum arată dormitorul celor doi

Cum arată vila de lux în care locuiesc Jojo, Paul Ipate și cei doi copii ai lor? Ei bine, cei doi îndrăgostiți și-au prezentat locuința superbă, pe Youtube.

Cei doi actori stau în Otopeni, o zonă foarte bună din Capitală. Aceștia sunt foarte mulțumiți de felul în care arată vila lor, dar nu le-a fost deloc ușor să o găsească și nici să o amenajeze.

În trecut, Jojo și Paul Ipate au locuit într-o altă casă, dar au hotărât să se mute pentru a fi mai aproape de școala lui Achim. După ce au găsit casa visurilor lor, actrița a decis să se ocupe personal de amenjarea ei. În dormitorul matrimonial, aceasta a pus, chiar deasupra patului, o tablă pe care sunt scrise diverse mesaje motivaționale.

„Noi am mai stat aici în Otopeni, am stat în chirie. Ne-am îndrăgostit foarte tare de locul ăsta. Inițial am venit aici pentru că școală și Achim. Ne plac comunitățile mici, oamenii se știu între ei, sunt mai atenți, cu un spirit civic mai dezvoltat. M-am întâlnit cu Cătălina, am decis să ne mutăm împreună și am stat în Lucianca, casa de după Crevedia, o casă foarte frumoasă. Apoi a venit momentul Achim cu școala și am decis că cel mai bine e ca băiatul nostru să meargă pe jos la școală.

Tot ce vedeți aici este meritul Cătălinei. Noi ne-am dorit minimalist, dar ne-am dat seama că nu putem chiar minimalist, cu copiii. Are accente scandinave, ne-a plăcut zona asta pe negru, simplu, combinația de metal cu lemn, sârme. Mi-am dorit să am același film pe care îl am când merg în vacanță. De aia și canapeaua din living e atât de mare, vreau să te oblig să te întinzi, să te simți bine, ca la tine acasă.”, a spus Paul Ipate pentru Storia.

Citește și Alimentele pe care Jojo nu le-ar mânca niciodată: “Nu aș pune gura”. Așa îți menține o siluetă de invidiat la 41 de ani!

Cum arata dormitorul cuplului Jojo - Paul Ipate
Cum arata dormitorul cuplului Jojo – Paul Ipate

Locul din casă preferat de Paul Ipate

Ca orice persoană, și Paul Ipate are un loc preferat în casă, unde se simte cel mai confortabil. Soțul Cătălinei Grama recunoaște că preferă mansarda. Totodată, actorul a precizat că plănuiește să își facă o colecție de vinuri pe care să o lase moștenire copiilor.

„În bucătărie vin și stau cu gândurile mele, iar în mansardă este locul meu. Vreau să îmi fac o colecție de viniluri pe care sî o las moștenire copiilor.

Dressingul este făcut de un prieten foarte bun, este din stejar. Aici am și tradus o piesă, este un spațiu de lucru extrem de bun. E foarte bine antifonat și atunci copiii nu aud, aici chiar e liniște”, a mai spus actorul.

Citește și După ce reguli se ghidează Jojo în educația copiilor. De ce apar uneori scântei între ea și bunicii micuților. „Eu am alte principii”. VIDEO EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...