Rareș Bogdan, reacție uluitoare la adresa lui Arafat și Streinu-Cercel. Ce le reproșează

Madlen Moraru 17.06.2020, 17:55
Rareș Bogdan, reacție uluitoare la adresa lui Arafat și Streinu-Cercel. Ce le reproșează

Rareș Bogdan a avut o reacție uluitoare la adresa lui Raed Arafat și a lui Adreian Streinu-Cercel. România încă traversează o perioadă de stare de alertă, ce va fi în vigoare și în următoarele 30 de zile, pentru a diminua riscul de infectare cu noul virus. De aceea, restaurantele rămân în continuare închise, pe când alte spații publice își vor deschide porțile.

Rareș Bogdan, reacție uluitoare la adresa lui Arafat și Streinu-Cercel

Rareș Bogdan a reacționat dur la adresa lui Raed Arafat și Streinu-Cercel. Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că nu este de acord cu decizia autorităților de a ține în continuare restaurantele închise. Cu o zi în urmă a fost anunțat că există noi măsuri de relaxare, dar și de protecție pe care românii sunt nevoiți să le respecte. Totodată, fostul moderator TV a transmis că nu este de acord cu faptul că s-au deschis sălile de joc de noroc înaintea bisericilor, fie a restaurantelor.

Rareș Bogdan, reacție uluitoare la adresa lui Arafat și Streinu-Cercel. Ce le reproșează
Rareș Bogdan a criticat deciziile luate de oficialii Raed Arafat și Adrian Streinu-Cercel

Ce le reproșează

„Sunt total de acord cu reacția oamenilor, e absolut logică. Sunt 400.000 de oameni în Horeca și doar 150.000 lucrează. Recomandările nu au fost politice, ci au venit de la cei care până acum erau zei, ca domnul Arafat. Cei care au luat decizia nu sunt politicienii, nici ai puterii. Domnii epidemiologi, Arafat, Streinu-Cercel, Rafila, Musta de la Timișoara, au facut recomandările. (….) Eu mă bucur că măcar s-au deschis bisericile. Am întrebat și eu de ce deschidem păcănelele și nu bisericile și restaurantele. Și mi s-a spus că 60 de milioane de euro pe lună vin din impozitele la aceste păcănele. Nu am niciun diferend de opinie legat de păcănele, sunt sute de mii de oameni nenorociți de acestea. Dacă eram în locul lui Cîțu, nu deschideam păcănelele. Acolo e diavolul, nu merg și nici nu o să mă duc, eu merg la biserică.”, a transmis Rareş Bogdan, într-o intervenție pe România TV.

Urmăriți Impact.ro și pe